Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Football League με τον Απόλλωνα Λάρισας να σταματά τον πρωτοπόρο Βόλο.

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του Βόλου, καθώς στο μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο, απέσπασε ισοπαλία 1-1 και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν κι άλλο στην κορυφή.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Βόλο, καθώς μόλις στο 3' ο Ηλιόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 17', οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Μαρκολίνο βρέθηκε απέναντι στον Καραγκιολίδη με τον γκολκίπερ του Βόλου να σώζει. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Κότο μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα και με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Λάρισας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, στο 69' ο Πολέτο με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιολίδη κι έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα ο Βόλος αύξησε την πίεσή του αναζητώντας το γκολ που θα του έδινε εκ νέου το προβάδισμα και πιθανότατα τη νίκη. Στο 80', ο Φράγκος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μάντζαρης μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Νέτο Μαρκολίνο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Βόλος είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα χωρίς να βρει το γκολ που έψαχνε με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής (63' Λίταινας), Καρατάσιος, Τασιούλης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Πολέτο (92' Καμπέρης), Λουκάο.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Λούκας Γκαρσία (73' Φράγκος), Πίτου Γκαρσία, Κότο (61' Ενγκουέμ), Ηλιόπουλος (73' λ. τρ. Πέντα), Μάντζης.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Με πληροφορίες από gazzetta.gr