Η ΑΕΛ προβλημάτισε με την απόδοση της κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη παρόλα αυτά οι «βυσσινί» πήραν την ισοπαλία(0-0) στο τέταρτο τους φιλικό και επιστρέφουν με χρήσιμα συμπεράσματα στη Λάρισα.

Πολλές οι αλλαγές για ένα ακόμη παιχνίδι από τον Άγγελο Αναστασιάδη για ένα ακόμη ματς όπου δοκίμασε το 4-4-2 και το 4-5-1 κατά διαστήματα του παιχνιδιού καταφέρνοντας να δει κατά πόσο ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές του.

Έδωσε χώρο η ΑΕΛ στα πρώτα λεπτά στον Πανιώνιο έχοντας ξεκάθαρη διάθεση να χτυπήσει στην κόντρα, κάτι το οποίο δεν ήταν αρκετά εύκολο με την αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου να παίρνει άριστα σε αυτό το κομμάτι.

Η πρώτη απειλή σημειώθηκε για τους γηπεδούχους στο 18’, με τον Ολαϊταν να μπαίνει από αριστερά στη μεγάλη περιοχή περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που έκανε με το αριστερό πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Η ΑΕΛ είχε πολλά… θέματα στο να καταφέρει να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου με την πρώτη της φάση να καταγράφεται στο 20’ με ένα σουτ του Αβραάμ με το δεξί πόδι που πέρασε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.

Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο στο 30’ όταν ο Ντουρμισάι σέντραρε για τον Μασούρα, αυτός ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Καβουσάκης μπλόκαρε τη μπάλα.

Λάθος στον άξονα στο 42’ με τον Πανιώνιο να ολοκληρώνει μια ωραία αντεπίθεση με άψογο συνδυασμό των Μπεν-Ολαϊτάν με τον τελευταίο όμως να σουτάρει στην αγκαλιά του Καβουσάκη. Και χωρίς κάποια άλλη φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος μπήκε πάλι πιο… ορεξάτα στην αναμέτρηση και στις πρώτες στιγμές του με πρωταγωνιστή του Φούντα παραλίγο να σκοράρει σουτάροντας άστοχα.

Καλή στιγμή στο 65’ με τον Ναζλίδη να βγάζει κάθετα στον Μαρουκάκη όμως ο Λημνιός επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει μη καταφέρνοντας να μπει στην πορεία της μπάλας.

Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν για τον Πανιώνιο στο 67’ όταν το σουτ του Βλάχου το απέκρουσε το Ξενοδόχοβ χαμηλά και στη συνέχεια της φάσης μετά από αδυναμία στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΛ να διώξει τη μπάλα, ο Μπεν σημάδευσε το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Απίστευτη ντρίμπλα του Μασούντ πάνω στο Μασούρα στο 76’ ο παίκτης έκανε τη σέντρα όμως για ο Ξενοδόχοβ με τα ακροδάχτυλα πρόλαβε τον Ανσαριφάρντ πριν σκοράρει σώζοντας μία απειλητική στιγμή.

Πανιώνιος(Μ. Ουζουνίδης): Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος(Β. Βλάχος), Τασουλής(46’ Αντωνιάδης), Οικονόμου(46’ Ρισβάνης), Πατσατζόγλου(46’ Κ. Βλάχος), Καθάριος (46’ Πινιώτης), Σιώπης(46’ Κόρμπος), Μασούρας (55’ Μασούντ), Μπεν(79’ Βουκελάτος), Ολαϊτάν (55’ Ανσαριφάρντ), Ντουρμισάι(46’ Φούντας)

ΑΕΛ(Α. Αναστασιάδης): Καβουσάκης(46’ Ξενοδόχοβ), Ρέντζας(71’ Μασούρας), Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης(46’ Δαμιανάκης), Μονιάκης(70’ Μανακούσιος), Καπνόπουλος(46’ Βαρέλα), Ουρτάδο(70’ Ουρτάδο), Αβραάμ (55’ Καρατάσιος), Ροβίθης (55’ Ντέλετιτς), Καπός(55’ Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

Διαιτητής: Σταθόπουλος. Βοηθοί: Δημόπουλος, Σπυρόπουλος

Τέταρτος: Δραγάτης

Πηγη: sportlarissa.gr