Μετά από επτά αποχωρήσεις παικτών ήρθε η στιγμή των προσθηκών για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, που έκανε σήμερα γνωστή τη συμφωνία με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Ηλία Κωτσιαριδη.
Ο Κωτσιαρίδης είναι γνωστός στον προπονητή της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη, από τη συνύπαρξή τους στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας που εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας: «Έρχεται στον Απόλλωνα Λάρισας από τον Γ.Σ.Αλμυρού, όπου εκτός του ότι βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο του στην Γ΄ Εθνική, είχε ένα πολύ καλό α΄γύρο με την ομάδα της Μαγνησίας στον 4ο όμιλο.
Είναι γεννημένος στις 07/06/1995 στην Κατερίνη και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΕ Ποντίων, ΑΕΠ Ηρακλής, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και Γ.Σ.Αλμυρού.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο πρόεδρος αυτής κ. Παναγιώτης Μαντζανάς εύχονται τα καλύτερα στον Κωτσιαρίδη και τον καλοσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια της κυανόλευκης ομάδας, θέλοντας να πιστεύουν ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτήν».