Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε πως η διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ) κατήγγειλε οφειλή η οποία υπήρχε από την διοίκηση Βαγγέλη Πλεξίδα με αποτέλεσμα να υπάρχει – σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠΑΕ – θέμα με την αδειοδότηση, ενώ αναφέρεται στην ανακοίνωση πως οι «βυσσινί» δεν θα πληρώσουν την οφειλή ακόμη κι αν αυτό επιφέρει την πτώση της ομάδας στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας, στην οποία προεδρεύει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγελλματικού Αθλητισμού ζητώντας να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League, για οφειλή προς αυτή της ΠΑΕ ΑΕΛ επί εποχής Βαγγέλη Πλεξίδα και συγκεκριμένα για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το στάδιο Αλκαζάρ τον Σεπτέμβριο του 2014, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η καταγγελία γίνεται στο παρόν χρονικό σημείο, δηλαδή 2μιση χρόνια μετά και ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κατατεθεί ένας πλήρης φάκελος στην Επιτροπη Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, με εξοφλημένες όλες τις οφειλές μέχρι σήμερα, που πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, καθώς και το διοικητικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό των γηπεδικών υποδομων της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα εμφανίζεται ως μοναδική εκκρεμότητα η απαίτηση της υπό τον κ. Κωσταρόπουλο διοικούσας επιτροπής του Αλκαζάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία αγόγγυστα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της προηγούμενης ιδιοκτησίας, αλλά και όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις σε ΙΚΑ,  Εφορία, προσωπικό και  πιστωτές, δηλώνει οτι δεν θα υποκύψει σε αυτήν την αχαρακτήριστη ενέργεια και ας μην αδειοδοτηθούμε και ας υποβιβαστούμε».