Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αφήνουν το… στίγμα τους στο πώς λειτουργεί μία ομάδα. Οπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος θεωρείται, και εύλογα ο «εγκέφαλος» της ΑΕΛ.
Ο Σέρβος χαφ μαζί με τον Μίλος Ντέλετιτς διεκδικούν τον τίτλο του MVP της Λάρισας και για πρώτη φορά στη σεζόν οι «βυσσινί» κάνουν πλάνα χωρίς εκείνον.
Λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Αγρινίου και αυτόματα ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει τον πρώτο του πασέρ (118), τον τρίτο του σκόρερ (2 γκολ), τον πρώτο του παίκτη σε ασίστ (2, όσες και ο Μπαργκάν) και τον τέταρτο σε τελικές (17).
Οι αριθμοί αποτυπώνουν το μέγεθος της απουσίας του, καθώς ο 27χρονος Σέρβος (μπορεί να παίξει στο «8» και πίσω από τον φορ) χαρακτηρίζεται, και δικαίως, κομβικός για τη λειτουργία της Λάρισας.
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το εξής: Από τα 19, ως τώρα, ματς της χρονιάς, ξεκίνησε βασικός στα 18 και συνολικά έχει «χάσει» μόνο 84 αγωνιστικά λεπτά, που είναι «σπασμένα» σε δύο αναμετρήσεις. Κόντρα στη Λαμία πέρασε σαν αλλαγή στο 75’, ενώ με αντίπαλο στον Παναθηναϊκό στο AEL Fc Arena αντικαταστάθηκε στο 84’. Σε αυτό το διάστημα (συμπεριλαμβάνονται και οι καθυστερήσεις), η Λάρισα δέχθηκε τρία γκολ (2 από Λαμία και 1 από το «τριφύλλι»), κάτι που αντικατοπτρίζει ανάγλυφα πόσο «πονά» όταν εκείνος λείπει.

gazzeta.gr