Την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030).
Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:
- 10 ΕΥΡΩ
- 15 ΕΥΡΩ
- 20 ΕΥΡΩ
Υπενθυμίζεται ότι:
- Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση.
- Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.
- Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη).