Μόνο λίγες ώρες έμεινε… «ακέφαλος» ο πάγκος του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων καθώς οι άνθρωποι της Διοίκησης των μπλε τα βρήκαν σε όλα με τον Χάρη Φόρο ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων.

Ο Χάρης Φόρος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στις Ακαδημίες του Αιόλου Τρικάλων, μετέπειτα βρέθηκε ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του κ. Τζήμα στον Α.Σ. Τρικάλων. Η επόμενη ομάδα του ήταν ο Α.Σ. Καρδίτσας όπου και ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή για μισή σεζόν ενώ μετέπειτα έμεινε ακόμη ένα μισή χρόνο ως πρώτος προπονητής καταφέρνοντας να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο από την Γ Εθνική στην Β Εθνική.

Τελευταίος σταθμός του πριν τον Γυμναστικό ήταν οι Τιτάνες Παλαμά με τους οποίους πανηγύρισε την περσινή σεζόν την άνοδο από την Γ στην Β Εθνική ενώ παρέμεινε μέχρι τα Χριστούγεννα στο τιμόνι των Τιτάνων. Επίσης με τον κ. Φόρο στον πάγκο της η Εθνική ομάδα μπάσκετ αστυνομικών κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όντας αήττητη.

«Χαρούμενος για την εμπιστοσύνη της ομάδας»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων έκανε στο ifarsala.gr ο Χάρης Φόρος.

Ο 40χρονος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος που θα βρίσκεται στον πάγκο του Γυμναστικού. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος που οι άνθρωποι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τα «κλειδιά» της ομάδος.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων έχει μια Διοίκηση η οποία λειτουργεί άψογα, στην ομάδα αγωνίζονται παίκτες εγνωσμένης αξίας και δυναμικής και έχει και τον κόσμο ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και την βοηθάει και όλα αυτά συνθέτουν την πολύ καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα μέχρι στιγμής και αυτός ήταν ο λόγος που μόλις μου έγινε η πρόταση απάντησα θετικά χωρίς περαιτέρω σκέψεις. Η ομάδα μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν είχε μια πολύ καλή πορεία με τον κ. Πέρκο και ευελπιστώ να συνεχίσουμε έτσι και στο υπόλοιπο της σεζόν.

ifarsala.gr