Τρία ματς θα διεξαχθούν σήμερα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΛ να υποδέχεται στις 3 μ.μ. τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα άλλα δύο παιχνίδια θα παίξουν Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (17:15) και Παναθηναϊκός – Βέροια (19:30).
Η ΑΕΛ παρουσιάζεται σαφώς βελτιωμένη μπροστά στο κοινό της. Χαρακτηριστικά, οι «βυσσινί» έχουν κατακτήσει τους 16 από τους 22 συνολικούς βαθμούς που έχουν ως συγκομιδή στο φετινό πρωτάθλημα μετρώντας τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 12-11. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ (3-0) σ’ ένα σκορ που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντοντό, Ξενοδόχοφ, Αποστολόπουλος Τικίτο και ο τιμωρημένος Φατιόν. Στον αντίποδα επανέρχονται οι Ντέλετιτς και Γκόλιας που εξέτισαν ποινές μίας αγωνιστικές, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Μονιάκης που απουσίασε στον προηγούμενο αγώνα.
Αναλυτικά η 18μελής αποστολή της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φάρκας, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Μονιάκης, Βαρέλα, Αβραάμ, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Ρέγες, Ναβάρο, Ντέλετιτς, Τσάκο.