Μεγάλη νίκη πρόκριση με σκορ 2-0 πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας μέσα στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.

Οι Λαρισαίοι παρα τις αρκετές αλλαγές που έγιναν ήταν πολύ καλύτεροι των "ερυθρολεύκων" και με σοβαρότητα πειθαρχία πήραν την μεγάλη πρόκριση εκεί όπου στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα η οποία πήρε σήμερα την πρόκριση απέναντι στην Νεοκαισάρεια στην διαδικασία των πέναλτι.

Σκόρερ για το λαρισινό συγκρότημα ο Καμπέρης στο 22' στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός και ο Γεωργίου στο 66' με τον Απόλλωνα να έχει και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν εμφανώς ανώτερος και μπόρεσε πέρα από τα δυο τέρματα να κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία και να περιορίσει τα ατού της ομάδας της Μαγνησίας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού απόρροια και της πολύ καλής τακτικής του προπονητή του Απόλλωνα και κάπως έτσι η ομάδα της Λάρισας πήρε την πρόκριση.

Μοναδική απειλή από πλευράς γηπεδούχων στο πρώτο μέρος στο 12' με το δυνατό σουτ του Αναστασίου να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Απόλλων άνοιξε το σκορ όταν ο Πέντα εκτέλεσε φάουλ, ο Καμπέρης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και από κοντά πλάσαρε τον Κατσούλη για το 0-1.

Διαιτησία: Μελτζανίδης (Κελεσίδης, Δεμερτζής)

Ολυμπιακός Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κατσούλης, Στασινόπουλος, Κόκας Α., Γκίτζιας, Κωστόπουλος, Πότσι, Κόκας Δ. (37' Δωματάς), Κολημήτρας, Αναστασίου, Ευθυμιάδης (46' Σταύρου), Μπρίτος (64' Φλίγκος).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Γιαννακόπουλος, Χολέβας, Ανδρέου, Αγριόδημος, Γεωργίου, Καμπέρης (86' Χαραλαμπίδης), Κολοβός (λ τρ. Γκουντρουμπής), Πέντα, Καμπλιώνης (70' Διβανές).

*Πηγή: athleticlarissa.gr