Ο Ηλίας Φυντάνης τιμωρήθηκε με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και με δήλωσή του στο Sport24.gr υποστήριξε πως ουδέποτε έβρισε κανέναν, ούτε αποβλήθηκε.
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε για τον Ηλία Φυντάνη την επιβολή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και πρόστιμο 5.000€. Αυτό σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ έγινε "για την αντίδραση του να αμυνθεί στις χυδαίες προσβολές της προσωπικότητας του από τους δήθεν οπαδούς μας, οι οποίοι έβριζαν χυδαία τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένεια του".
Ο τεχνικός των "βυσσινί" αντέδρασε με την ποινή που του επιβλήθηκε και με δήλωσή του στο Sport24.gr ανέφερε τα εξής: "Ποτέ δεν έβρισα κανέναν και δεν με απέβαλε κανένας. Δείτε το βίντεο. Μπαίνει το γκολ στο 94' (σ. στο ματς με την Ξάνθη) και μαζί με αυτό σηκώθηκα και έφυγα. Ο παρατηρητής του αγώνα δεν έχει γράψει τίποτα. Είναι άδικη η τιμωρία μου.
Ένα μήνα και δεν έχω κάνει τίποτα. Από την ώρα που ανέλαβα, από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και νωρίτερα με τον Πάους, δεν έχω προκαλέσει κανένα πρόβλημα σε κανέναν. Όπως επίσης ουδέποτε έχω αποβληθεί". Σημειώνεται πως την Τρίτη (19/12) η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ασκήσει έφεση με σκοπό έστω να μειωθεί η ποινή στην προπονητή της.

sport24.gr