Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει στη Θεσσαλία το δυσκολότερο παιχνίδι του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κόντρα σε μια Λάρισα που δεν θέλει με τίποτα να χάσει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 56χρονος προπονητής:
«Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τους δύο. Ο ΠΑΟΚ ανυπομονεί να σηκώσει το πρωτάθλημα αλλά και η Λάρισα είναι σε μια θέση που θέλει τουλάχιστον να μη χάσει. Σε διαφορετική περίπτωση μπαίνει σε περιπέτειες και θα πρέπει να περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Λάρισα ως η καλύτερη ομάδα της χώρας έχοντας 24 νίκες και τρεις ισοπαλίες και σε 27 παιχνίδια. Από την άλλη η Λάρισα θα είναι πλήρης και θέλει πολύ το παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη.
Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1, θα παίξει φουλ επίθεση. Η Λάρισα αλλάζει κάπως τον τρόπο παιχνιδιού και στα τελευταία παιχνίδια αγωνίζεται με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Το πρόβλημα θα το έχει η Λάρισα στο ματς. Πρέπει να μη δεχθεί γκολ από τον ΠΑΟΚ. Διότι αν δεχθεί, θα είναι πολύ δύσκολο να βάλει γκολ στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να παίξει κλειστά η Λάρισα. Και ειδικά σε αυτό το γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο να κάνει το παιχνίδι που συνήθως κάνει μακριά από την Τούμπα. Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στον β’ γύρο».

Πηγή: Metropolis 95.5FM