Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επικράτησε με 3-1 της Α.Ε. Καραϊσκάκης την Κυριακή (27/5) για την τελευταία (34η) αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Απόλλωνα, αν και βαθμολογικά το ματς ήταν αδιάφορο ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους με μία νίκη και παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με ανατροπή.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική, έχοντας σώσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές την κατηγορία και πλέον έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν αρχίσουν και πάλι να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Στον αγώνα, αμφότεροι οι δύο σύλλογοι έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 13’ με τέρμα του Ψιάνου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι το σουτ του κόντραρε στον Παπαζαχαρία και άλλαξε πορεία για να σκοράρει για το 1-0. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, είχαν απάντηση με τον Κανούλα στο 34’ να φέρνει το ματς ξανά στην ισορροπία με κοντινή προβολή, διαμορφώνοντας και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα τελειώσουν με μία ισοπαλία τη σεζόν. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Θεοδοσιάδη τελικά είχαν διαφορετική άποψη και με δύο γκολ στο 78’ και στο 90’ πήραν το τρίποντο.

Αρχικά, ο Μαυριάς με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του, κάνοντας το 2-1, ενώ στη συνέχεια ο Παπαζαχαρίας με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό (3-1) αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουκαλάς (Αθηνών), με βοηθούς τους Κορτέση (Αθηνών), Ζιγκερίδη (Κιλκίς).

Κίτρινες: 86’ Ιβανίδης

Κόκκινες:-

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς (83’ Τσιάτας), Ιβανίδης, Κανούλας (90+1’ Τσικρικάς), Σουλίδης (73’ Λίταινας), Τσιλούλης.

(Σάκης Παπαβασιλείου): Σιαράβας, Καψάλης, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Χούσος (89’ Μπουσινάκης), Δημητριάδης (67’ Κυριάκης), Μακρίδης, Γούλας (20’ Ρανγκέλοφ), Ευαγγέλου.

a-sports.gr