Ένα ακόμη φιλικό αγώνα δίνει αύριο η ΑΕΛ στο  AEL FC ARENA. Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τη Λάμια που είναι νεοφώτιστη στην Σούπερ Λίγκα. Ενόψει της αυριανής φιλικής  αναμέτρησης η  ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι αύριο Σάββατο 29/7/2017 τα γραφεία της ΠΑΕ στο AEL FC ARENA θα λειτουργήσουν εκτάκτως από τις 13:00 έως τις 17:30, για όσους φιλάθλους μας θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.
Επισημαίνεται ότι και οι συνοπαδοί που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους αύριο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Λαμία θα παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα επιδεικνύωντας το αποδεικτικό αγοράς.
Υπενθυμίζεται ότι η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5€ και τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 16:00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέρχονται στα εκδοτήρια να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς χωρίς τον αριθμό αυτόν δεν είναι εφικτή η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο είναι υποχρεωτικό βάσει νόμου.
Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων  η ΠΑΕ ΑΕΛ θα λειτουργήσει   5 εκδοτήρια και οι φίλαθλοι παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.