Σημαντική νίκη στο φινάλε πανηγύρισε το Σάββατο (28/10) η ΑΕΛ κόντρα στον Λεβαδειακό και φυσικά τα χαμόγελα περίσσευαν.
Οι «βυσσινί» εξέδωσαν την Κυριακή (29/10) ανακοίνωση μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητικό τιμ, αλλά και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ματς.
Παράλληλα, έθεσαν ως στόχο την κατάληψη μιας θέσης από την 5η μέχρι τη 10η και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι έρχονται καλύτερες ημέρες.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των συγχαρητηρίων στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο τους 5.000 οπαδούς μας, οι οποίοι στήριξαν από το 1ο μέχρι το 95ο λεπτό τους ποδοσφαιριστές μας και τους προπονητές, ώστε να πετύχουμε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη για τον φετινό στόχο της ομάδος μας, που είναι η κατάκτηση μιας θέσεως μεταξύ της 5ης και της 10ης της Super League.
Η μεγάλη δύναμη της ΑΕΛ είναι οι οπαδοί της και όταν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και στις 15:00 το μεσημέρι που έγινε ο αγώνας 5.000 μέλη οικογενειών είναι κοντά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.
Είμαστε βέβαιοι ότι με ηρεμία, με εμπιστοσύνη στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας, με αντιδράσεις και ανακοινώσεις μόνο όταν πρέπει, μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς μας σε όλον τον κόσμο και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές μας να είναι μαζί μας στις δύσκολες στιγμές και με σωστή οικονομική διαχείριση και συνέπεια, ώστε η ΑΕΛ να μην ξαναπτωχεύσει ποτέ, θα καταφέρουμε μέσα στο σωστό χρόνο να ξαναφέρουμε την ΑΕΛ μας εκεί που της αξίζει».
Μελανό σημείο αποτελεί το γεγονός ότι το ραδιόφωνο της ομάδας, το «AEL RADIO 104,8» δεν λειτούργησε λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, προκαλώντας την οργή της ιδιοκτησίας που ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του.
Σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «απαράδεκτη επιλογή των δημοσιογράφων» που ορκίζονται «ΑΕΛάρες στα λόγια και στην πράξη είναι δημόσιοι υπάλληλοι».
Αναλυτικά: «Η ιδιοκτησία του AEL RADIO 104,8 ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφώνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη επιλογή των δημοσιογράφων - παραγωγών του ραδιοφώνου με δικαιολογία την αργία της 28ης Οκτωβρίου και την αργία των δημοσίων υπηρεσιών, να μην κάνουν εκπομπές σήμερα.
Είναι απαράδεκτο για το μοναδικό αθλητικό ραδιόφωνο ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΕΖΟΝ, άνθρωποι που γιά 2 ώρες εκπομπής την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή 10 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως και 40 μηνιαίως, εισπράττουν 400 και 500 και 700€, να λειτουργούν σαν η χειρότερη μορφή δημοσίων υπαλλήλων.
Σήμερα, ημέρα αγώνων Super League, όλα τα ραδιόφωνα, δημόσια και ιδιωτικά λειτουργούν και εκπέμπουν κανονικά και το μόνο που δεν λειτούργησε και δεν εξέπεμψε είναι το AEL RADIO.
Η ιδιοκτησία του AEL RADIO λειτουργεί αυτό το ραδιόφωνο με 5.000€ παθητικό μηνιαίως, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση των δεκάδων χιλιάδων οπαδών μας και διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όχι όμως με παραγωγούς που ορκίζονται ότι είναι ΑΕΛάρες στα λόγια και στην πράξη είναι δημόσιοι υπάλληλοι».

a-sports.gr