Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Απόλλων Λάρισας το θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη την υπέταξε με 4-1 την Κυριακή (18/3), για την 22η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, και συνέχισε τις υψηλές πτήσεις της, καθώς διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) και ΑΟΧ/Κισσαμικό.
Στην αντίπερα όχθη, η ΑΣΑ, που δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο παιχνίδι, διατηρήθηκε εντός της ζώνης του υποβιβασμού.
Η πρώτη καλή φάση του ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του Σουντουρά στο 6’ να περνά άουτ.
Ο Απόλλων Λάρισας απάντησε στο 17’ με το πλασέ του Τσιλούλη, που μπλόκαρε ο Γκέκας, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν πιο εύστοχος και με σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 32’ ο έγινε και το 2-0, με προβολή του Κανούλα ενώ στο 44’ ο Σουλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι νεοφώτιστοι είχαν την υπεροχή και απείλησαν με τα σουτ των Τσιλούλη (47’) και Μαυριά (72’).
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τη σειρά τους στο 81’ με το σουτ του Χαντζάρα και στο 83’ μείωσαν σε 3-1, με τον Κορέλα, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.
Όμως, ο Απόλλων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 93’ ο Τσιλούλης σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.
Στα αξιοσημείωτα του ματς, οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ΑΣΑ προς τον Γιώργο Βαζάκα.  Μάλιστα, μετά το τέλος ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» πήγε προς το μέρος τους, έχοντας έντονο διάλογο μαζί τους.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Νταλούκα (Τρικάλων) και Θεοδώρου (Πιερίας).
Κίτρινες: 62’ Ρουσσάκης, 90+4’ Θεοδωράκης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71’ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Σουλίδης (65’ Λίταινας), Τσιλούλης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46’ Μούτσιας), Ντάγκρας (54’ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85’ Κορέλας)

a-sports.gr