Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος του Κισσάβου που φέτος διεξήχθη σε δύο ημέρες. Την πρώτη ημέρα ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα ιστορικά Αμπελάκια όπου οι ποδηλάτες διένυσαν μια απόσταση 4,5 χιλιομέτρων με εκκίνηση την εθνική οδό στην διασταύρωση των Γόννων με τα Αμπελάκια και τερματισμό στην κεντρική πλατεία του ιστορικού χωριού.

Νικητής αναδείχθηκε ο Αντ. Αχτύπης από τον Π.Ο. Πατρών και στις γυναίκες η Αλεξ. Φαλτάϊτς από τον Ομιλο Φιλάθλων Ν. Ιωνίας Αθηνών.
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του Κισσάβου και των γραφικών χωριών του, των παραλιών του ν. Λάρισας καθώς και η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Τον αγώνα διοργάνωσε Ο Π.Α.Σ. Πηνειός, η Cycling Hellasη Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι δήμοι Τεμπών και Αγιάς. Σημαντική όμως ήταν και η βοήθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων Αμπελακίων, Καρύτσας, του Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Διάσωσης Λάρισας, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Λάρισας, του ΣΜΑ – Βέσπα Λάρισας, των Ραδιοερασιτεχνών, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.