Αφίξεις στη Λάρισα. Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την Παρασκευή (17/1) την απόκτηση του Αλί Αχμέντ Αλί Μοχάμεντ, γνωστού ως Αλί Γκαζάλ.

Ο Αιγύπτιος αμυντικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Φεϊρένσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή Aly Ahmed ALY MOHAMED (Aly Ghazal).

Ο Aly Ghazal είναι από την Τετάρτη στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Aly Ghazal είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Αιγύπτου, της Πορτογαλίας, της Κίνας και του Καναδά. Τελευταία του ομάδα ήταν η CD Feirense της Πορτογαλίας».

Μετά την απόκτηση του Αλί Γκαζάλ, οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν  άλλη μια μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Ματέο Μούζεκ.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ ήταν από την Πέμπτη (16/1) στη Λάρισα και πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι 2,5 ετών.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Σέριφ Τιρασπολ, ενώ υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας Κ21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek.

Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Sheriff Tiraspol της Μολδαβίας».

a-sports.gr