Σε αναζήτηση παίκτη για τη γραμμή κρούσης βρίσκεται η ΑΕΛ και είναι δεδομένο η ενίσχυση εκεί, κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται οι «βυσσινί» να προχωρήσουν και στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για την επίθεση καθώς πλέον στο ρόστερ βρίσκονται μόνο οι Ντάουντα, Νούνιτς μετά τις αποχωρήσεις Γιάκου και Σικάφκα.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (30/12) ο ένας παίκτης που ενδιαφέρει την ΑΕΛ είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πλατανιά, από τον οποίο και αποχώρησε την Παρασκευή (27/12).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα των Χανιωτών για 1.5 χρόνο, αλλά αποχώρησε λόγω ζητημάτων που δεν είχαν να κάνουν με το αγωνιστικό και δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο να παραμείνει στη χώρα μας και να μετακινηθεί στην ΑΕΛ.

Μάλιστα, για τον 27χρονο φορ υπάρχει και σχετική ρήτρα σε ενδεχόμενη μετακίνησή του σε άλλη ελληνική ομάδα, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε στον Πλατανιά βοήθησε σημαντικά τον κρητικό σύλλογο με τα τέρματά του.

Συνολικά κατέγραψε 37 συμμετοχές και 21 τέρματα, τα 16 από αυτά την περσινή σεζόν, σε 27 παρουσίες, όταν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της FootballLeague. Φέτος είχε 10 συμμετοχές και 5 γκολ.

a-sports.gr