Η ΑΕΛ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση δύο Αλγερινών. Ο λόγος για τους Νταρφαλού και Φριουί οι οποίοι φαίνεται πως είναι στη λίστα των «βυσσινί» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του sport24.gr.

Ο 24χρονος Ουσαμά Νταρφαλού πέτυχε 18 γκολ σε 27 ματς κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρμπαά και το 2015 πήγε στην USM Αλζέρ τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος. Ο συγκεκριμένος έχει βρεθεί σε αποστολές της Εθνικής της χώρας του ενώ ήταν Διεθνής με τις ομάδες Νέων και παράλληλα έχει αγωνιστεί στην Ολυμπιακή Ομάδα της Αλγερίας.

Ο Σαμί Φριουί πέτυχε 16 γκολ σε 29 ματς (δεύτερος σκόρερ) με τη φανέλα της Μπλιντά τη σεζόν που μόλις τελείωσε στο πρωτάθλημα της αφρικανικής χώρας. Γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1991 (26 ετών) στο Κουμπά και ξεκίνησε την καριέρα του από την USM Αλζέρ. Εκεί κάθισε μέχρι το 2015 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Ελ Χάρας. Το 2015 μετακόμισε στην Μπεζάια και το 2016 ενσωματώθηκε στην Μπλιντά. Aγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης στα μέχρι στιγμής παιχνίδια του ενώ μπορεί να παίξει και κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Νταρφαλού και ο Φριουί, αν κλείσουν στην ΑΕΛ, θα μετακομίσουν για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας τους.