Σε γιορτινό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Κριτών Μπάσκετ νομού Λάρισας την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στα Κίτρινα Γάντια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και Πρόεδρος της Επιτροπής για τις διοργανώσεις Νέων στο Ευρωπαϊκό γραφείο της FIBA κ. Άρης Ζώης, ο πρώην διεθνής διαιτητής και φοροτεχνικός κ. Θανάσης Κουκολίτσιος, το μέλος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ κ. Γιώργος Βαρνάς, ο εκπρόσωπος της αντιδημαρχίας αθλητισμού του δήμου Λαρισαίων κ. Βασίλης Καταραχιάς και ο ιδιοκτήτης του billkara.blogspot.gr κ. Βασίλης Καραχρήστος.
Παράλληλα στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και το παλαιό μέλος του συνδέσμου και νυν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Θεοδωρόπουλος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο σύνδεσμος τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους κ.κ. Ντούγκο, Κουκολίτσιο, Καταραχιά και Καραχρήστο για την πολυετή προσφορά τους στο σύνδεσμο.
Τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η κριτής Ζωή Νανούλη που κέρδισε 50 ευρώ, ενώ οι κριτές Γιάννης Μόρας και Φωτεινή Κενανίδη κληρώθηκαν από μία σφυρίχτρα του μπάσκετ.