Βρέθηκε αντίπαλος για την ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο. Μετά το κενό που προέκυψε στο πρόγραμμα της ομάδα λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος, οι «βυσσινί» αναζήτησαν αντίπαλο για ένα φιλικό ώστε η ομάδα να κρατηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Αρχικά προσεγγίστηκε η ΑΕΚ, που επίσης αναζητά αντίπαλο. Ωστόσο, η ΑΕΛ έθεσε ως προϋπόθεση λόγω εξόδων το παιχνίδι να γίνει στο AEL FC ARENA και όχι στο ΟΑΚΑ, με τους κυπελλούχους Ελλάδος να αρνούνται τελικώς στο αίτημα.

Έτσι, η ΑΕΛ στράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Ηπείρου να είναι ο αντίπαλος για το φιλικό του Σαββάτου που θα λάβει χώρα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και η αποστολή της ΑΕΛ θα ταξιδέψει αυθημερόν στην κοντινή πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες το πρωτάθλημα της Super League θα είχε ξεκινήσει από το περασμένο Σάββατο, με την ΑΕΛ να υποδέχεται στην πρεμιέρα στο AEL FC ARENΑ τη Βέροια. Για τη Δεύτερη αγωνιστική η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα ταξίδευε στα Χανιά για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πλατανιά. Ωστόσο, μετά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει τη σέντρα του πρωταθλήματος, και οι 16 ομάδες βρέθηκαν «στον άερα» και κλείνουν φιλικά είτε μεταξύ τους είτε με ομάδες της Football League, ώστε να παραμένουν σε φόρμα.