Γιορτές με αποχωρήσεις στο αγωνιστικό τμήμα του Απόλλωνα Λάρισας που προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλα τα «φλεγόμενα» μέτωπα που έχουν ανοίξει.

Οι ομάδα της Φιλιππούπολης που έχει αποδεσμεύσει τους Μίλιτς και Τζάνη στέλνει στην πόρτα της εξόδου κι άλλους ποδοσφαιριστές, με τον Σάββα και τον Ιορδανίδη να ακολουθούν. «Αγκάθι» προέκυψε και από τις προσφυγές που ήρθαν στην ομάδα με τον πρώην προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη και τους Τζάνη και Κραβαρίτη να διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

Σειρά του Σάββα για το «αντίο»

Τελευταίος παίκτης που φαίνεται πως αποχωρεί από τους «κυανόλευκους» είναι ο Θανάσης Σάββας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, κάτι που ανακοίνωσε και ο… πρώην συμπαίκτης του Γιάννης Φιρινίδης.

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αποχαιρέτησε τον αμυντικό γράφοντας: «Τιμή μου αδερφέ μου που σε είχα δίπλα συνέχεια κι εντός κι εκτός. Καλή τύχη». Με τον Σάββα να απαντά: «Να σαι καλά αδερφέ μου καλές γιορτές σου εύχομαι με υγεία, θα τα πούμε».

Ο 30χρονος αμυντικός τη φετινή χρονιά κατέγραψε 9 συμμετοχές, 3 εκ των οποίων στο Κύπελλο, ενώ πέρυσι είχε 26 παιχνίδια και 2 γκολ με τον Απόλλωνα. Δεδομένα θα ακολουθήσουν και άλλοι τις προσεχείς ημέρες.

Αποχαιρέτησε και Ιορδανίδη

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας αποχαιρέτησε και τον Νίκο Ιορδανίδη λίγη ώρα μετά με νέα του ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο instagram. O κεντρικός αμυντικός που σύμφωνα με δημοσιεύματα, όχι όμως και επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, θα αποχωρούσε κι αυτός από την ομάδα της Λάρισας.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός τη φετινή σεζόν είχε μόλις δύο συμμετοχές στη Football League κι αυτές ως αλλαγή αγωνιζόμενος συνολικά… πέντε λεπτά με τον Νίκο Θεοδοσιάδη να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της ομάδας του.

Οι προσφυγές

Ένα σημαντικό πρόβλημα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας αυτές τις μέρες, είναι τις προσφυγές του πρώην προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη, αλλά και τον παικτών Χρήστου Τζάνη και Πέτρου Κραβαρίτη.

Μάλιστα ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» προσέφυγε νομικά για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, με την ΠΑΕ ακόμα να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την αποδέσμευσή του από την ομάδα της Φιλιππούπολης.

Οι «διάλογοι» στα σχόλια των αναρτήσεων

Στα γενικότερα θέματα που έχουν πέσει στην πλάτη της ομάδας, μετά και τις κατηγορίες που προέκυψαν πως ποδοσφαιριστής εμπλέκεται σε υπόθεση με παράνομο στοιχηματισμό, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου, Παναγιώτη Μαντζανά, πως θα ψάξει να βρει αν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο για να το καταγγείλει. Έρχονται και οι διάλογοι των ποδοσφαιριστών κάτω από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι σχέσεις μεταξύ κάποιων παικτών στα αποδυτήρια φαίνεται πως δεν είναι σε καλό επίπεδο και παρά τα θετικά αποτελέσματα που έχουν έρθει τις τελευταίες αγωνιστικές γκρίνιες και παράπονα βγαίνουν από τα αποδυτήρια και εμφανίζονται σε κοινή θέα στο κόσμο της πόλης.

Έτσι μόνο χαρούμενα Χριστούγεννα φαίνεται πως δεν θα κάνουν στην Φιλιππούπολη που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει, κάτι που ανέφερε κι ο Νίκος Θεοδοσιάδης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου στο ματς με τον Εργοτέλη.

Πηγή: sportlarissa.gr