Αναβολή στο παιχνίδι  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΟΠΕΡ που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα αποφάσισε η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, λόγω αδυναμίας μετακίνησης του ΟΠΕΡ εξαιτίας του απεργιακού κλοιού των αγροτών στο Εθνικό Δίκτυο.

Η απόφαση αυτή εξέπληξε τους ανθρώπους της διοίκησης μιας και όπως σημειώνουν, η μετάβαση στην Λάρισα είναι εφικτή με πολλούς τρόπους (αεροπορικώς από Θεσ/νίκη, τραίνο από Αθήνα ή Θεσ/νίκη, ακόμη και οδικώς από παρακαμπτηρίους οδούς). Για τον λόγο αυτό η Διοίκηση του Συλλόγου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη δεχθήκαμε το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλεφώνημα από την ΚΕΠ/ΕΟΠΕ , το οποίο μας πληροφόρησε ότι ο αγώνας της  Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ της Ομάδας μας και του Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου που ήταν ορισμένος για την Κυριακή 14/02/2016 και ώρα 19.30  ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ μας γνωστοποίησε ότι οδηγήθηκε στην ως άνω απόφαση μετά από αίτημα του Συλλόγου του ΟΠΕΡ, που επικαλέστηκε αδυναμία μετακίνησης προς την Λάρισα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. Επειδή για μας ο ως άνω λόγος δεν ευσταθεί, εάν η διοίκηση του ΟΠΕΡ επικοινωνούσε μαζί μας θα της προτείναμε τον τρόπο μετάβασης στην πόλη μας . Αεροπορικώς για Θεσ/νίκη και προαστιακός σιδηρόδρομος για Λάρισα. Και στην παραπάνω πρόταση μας δεν θα δεχθούμε την αιτιολογία της κούρασης, από τη στιγμή που η ομάδα μας μέσα σε διάστημα τεσσάρων (4) ημερών έκανε δύο ταξίδια στην Αθήνα (κύπελλο με ΑΕΚ,πρωτάθλημα με Πορφύρα) ξεπερνώντας τα μπλόκα των αγροτών στην Εθνική οδό.

Μας στεναχωρεί όμως και το γεγονός ότι η ΕΟΠΕ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ερευνήσει εάν όντως υπήρχε η δυνατότητα μετάβασης του ΟΠΕΡ στη Λάρισα. Ο σύλλογος μας εξυπηρέτησε όλα τα αιτήματα που υποβλήθηκαν από αρκετές ομάδες της κατηγορίας για αλλαγές ωρών και ημερών, ακόμη και σε παιχνίδι εκτός έδρας.

ΥΓ.1 Η ανακοίνωση αυτή του συλλόγου  μας δεν εμπεριέχει καμία σκοπιμότητα αλλά γίνετε για να καταδείξουμε το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς το πρωτάθλημα (παρά τα πολλά αγωνιστικά μας προβλήματα) και πώς το αντιμετωπίζουν κάποιοι άλλοι που είναι υπεύθυνοι για την διοργάνωσή του.

ΥΓ.2 Σε τελική ανάλυση, είμαστε βέβαιοι ότι ο αναβληθείς αγώνας θα οριστεί σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

ΥΓ.3 Ελπίζουμε ότι μέχρι την Τετάρτη 17/02/2016 να έχουν ανοίξει τα μπλόκα των αγροτών για να μπορέσει ο ΟΠΕΡ να μεταβεί στη Θεσ/νίκη για τον αγώνα κυπέλλου με την Ελπίδα Αμπελοκήπων  που ανεπίσημα πληροφορηθήκαμε ότι θα διεξαχθεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία.»