Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δώνης, μετά την αποχώρησή του από το Κατάρ και την Αλ Σαρτζά. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 όπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα μεταξύ αυτών και στην ομάδα της ΑΕΛ.Ο Δώνης, που βρέθηκε και στο παιχνίδι των «βυσσινί» στο AEL FC ARENA με την Κέρκυρα, μίλησε για το πέρασμα του στη Λάρισα. Αναφέρθηκε πως η ομάδα που θα ήθελε να εργαστεί ξανά είναι η ΑΕΛ. Ενώ δήλωσε πως στο μέλλον σκέφτεται να ασχοληθεί και ως παράγοντας στο ποδόσφαιρο.Τέλος αναφέρθηκε πως δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Νίκο Νταμπίζα.

Για την παρουσία του στη Λάρισα με την Κέρκυρα: «Ήμουν τέσσερα χρόνια εκεί. Ήταν η γυναίκα μου με τον μπέμπη και είχε πάει με τον γυμναστή, τον Γρηγόρη Γεωργίτσα. Εκείνο που πιστεύω για την Λάρισα είναι πως πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να έχει μεγαλύτερη ισορροπία ως ομάδας. Αυτό που μας είχε συμβεί και σε εμάς όταν ήμουν προπονητής ήταν πως εμείς επτά – οχτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος είχαμε κάνει πέντε ήττες σερί και κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό. Θεωρώ ότι η ΑΕΛ, επειδή πέρασα σπουδαία χρόνια εκεί, πρέπει να βρει την ισορροπία να μείνει σταθερά στην πρώτη κατηγορία».

Για το σε ποια ομάδα θα επέστρεφε από αυτές που έχει εργαστεί: «Θα επέστρεφα στην ΑΕΛ. Δεν είναι μόνο θέμα συνεργασίας. Είχαμε κάνει ένα μικρό… γκέτο τότε. Ήμασταν ένα γκρουπ ανθρώπων που είχαμε άλλο τρόπος λειτουργίας σε σχέση με το πώς λειτουργούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να κοιτάς μακριά, αλλά να κοιτάς το επόμενο βήμα. Έχει προδιαγραφές η ΑΕΛ, έχει ιδιόκτητο γήπεδο, έχει και άλλα πράγματα. Για το μέλλον σκέφτομαι και το παραγοντιλίκι. Υπάρχει πίεση και στην ΑΕΛ, όπως και σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Έβγαινες μετά από άσχημο και εγώ ήμουν νεαρός τότε και καταλάβαινες την γκρίνια που υπήρχε στην πόλη».

Για το αν θα γινόταν ποτέ αθλητικός διευθυντής: «Δεν θα μου άρεσε να γίνω αθλητικός διευθυντής. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήσουν ποδοσφαιριστής, ότι θα τα καταφέρεις και εκεί. Είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν εξασφαλίζει ότι θα τα καταφέρεις. Πάντως, γενικότερα εγώ είμαι υπέρ του τεχνικού διευθυντή πάντως, δεν γίνεται να τα κάνει όλα ο προπονητής. Αφουγκράζεται τα αποδυτήρια και βοηθάει τον προπονητή».

Για το ποιον τεχνικό διευθυντή θα ξεχώριζε από την Ελλάδα: «Έμεινα έκπληκτος από τον Νταμπίζα. Τον είχα στη Λάρισα και ήταν άνθρωπος που δεν αποδεχόταν εύκολα κάτι που του έλεγες. Του έδειχνες κάτι στο βίντεο και του έλεγες τι πρέπει να κάνει και δεν το παραδεχόταν. Μπορεί να του έδειχνες κάτι μετά στο βίντεο χωρίς να του πεις κάτι και να σου εξηγούσε τι έγινε. Ωστόσο, είναι εξαιρετικό μυαλό και τίμιος άνθρωπος. Τον αδίκησε ο Παναθηναϊκός με την επιλογή του. Είναι εξαιρετικός στη δουλειά και έχει πολλές επαφές στο εξωτερικό που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».