Ρεπό θα απολαύσουν για δύο μέρες οι παίκτες της ΑΕΛ μετά τη νίκη τους κόντρα στον Παναιτωλικό, που έφερε χαμόγελα και ανακούφιση στο στρατόπεδο των «βυσσινί», καθώς ο στόχος της παραμονής και μαθηματικά δείχνει να πλησιάζει.

Οι παίκτες συγκεντώθηκαν στα Δέντρα την Κυριακή. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ όσοι δεν έπαιξαν, προπονήθηκαν κανονικά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχουν ρεπό, επιστρέφοντας και πάλι στο προπονητικό κέντρο την Τετάρτη.

Εξαιρούνται οι δύο τραυματίες Μασαλέσα και Τικίτο, οι οποίοι θα συνεχίσουν ατομική προπόνηση το προσεχές διήμερο προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο στην ενεργό δράση.

Διεθνείς Ικάουνιεκς και Αβραάμ

Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ και έτσι δεν θα υπάρξει αγώνας το προσεχές Σαββατοκύριακο. Η ΑΕΛ έχει δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα για να ενταχθούν στην αποστολή του εθνικού τους συγκροτήματος και να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τα προκριματικά. Ο λόγος για τους Αβραάμ και Ικάουνιεκς, που αποτελούν βασικούς παίκτες στην εθνική Κύπρου και Λετονίας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Ικάουνιεκς αναχώρησε για την Ρίγα για το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ με την Ελβετία στην Γενεύη (25/3), ενώ θα ακολουθήσει φιλικό με την Γεωργία στην Τυφλίδα (28/3).

Από την άλλη, ο Ανδρέας Αβραάμ θα μεταβεί στην Κύπρο για το φιλικό παιχνίδι στην Λάρνακα με Καζακστάν την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι των προκριματικών του Μουντιάλ με την Εσθονία στην Λευκωσία το Σαββατοκύριακο.