Την ενόχληση της ΠΑΕ ΑΕΛ προκάλεσε δημοσίευμα την Τρίτη, σύμφωνα με το οποίο το μέλλον του Ματθαίου Μαρουκάκη στη Λάρισα είναι αμφίβολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, «Live Sport» ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας εκνευρίστηκε από το γεγονός πως ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ματθαίος Μαρουκάκης, αστόχησε εσκεμμένα στο πέναλτι με την Παναχαϊκή.

Η «Live Sport» αναφέρει μάλιστα ότι ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας απαίτησε από τον επιθετικό της ομάδας του να λύσει το συμβόλαιο του, με τον Μαρουκάκη να απαντά πως δεν συνέβη επίτηδες και ότι θέλει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. «Ανεβάζω την ομάδα κατηγορία και εσύ μου ζητάς να φύγω; Αποκλείεται», φερεται να είπε ο Μαρουκάκης στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος επέμενε, αλλά ο παίκτης δεν άλλαξε γνώμη και συνέχισε το πρόγραμμα.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανεπίσημα διαψεύδουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και επισημαίνουν ότι δεν τέθηκε κανένα θέμα λύσης συμβολαίου του Ματθαίου Μαρουκάκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ στη φετινή σεζόν, αν και η απόδοσή του έχει διακυμάνσεις και έχει κάνει σερί παιχνίδια χωρίς να βρει δίχτυα. Μάλιστα στο παρελθόν η ΑΕΛ τον έχει στηρίξει με ανακοινώσεις και διαρροές, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς στην Ελλάδα».