Το ρόστερ του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος έχει έντονο ...άρωμα εθνικής, καθώς ακόμη ένας νεαρός διεθνής προστέθηκε στην ομάδα μας και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Διαμαντάκο ο οποίος δηλώνει χαρούμενος με την επιλογή του να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας της Λάρισας.

Τι τον έκανε όμως να πάρει την απόφαση;

Την απάντηση μας δίνει ο ίδιος ο αθλητής: "Εκτιμώ πολύ τον προπονητή μου Θανάση Σκουρτόπουλο, με τον οποίο ξεκίνησα και θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε φέτος για την ομάδα της Λάρισας, όπου υπέγραψα και θα αγωνίζομαι για δύο χρόνια. Μου αρέσει πολύ που είναι μια νέα ομάδα, ένα νεανικό σύνολο με πολλούς ταλαντούχους παίκτες που διψούν για διάκριση. Πιστεύω πως λείπει αυτό από την Ελλάδα, δηλαδή το να εμπιστεύονται νεαρούς παίκτες, πρέπει να αλλάξει αυτό, να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Γυμναστικού και οι παράγοντες όπως και οι προπονητές να εμπιστεύονται τους νεαρούς γιατί ουσιαστικά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ».

Όσο το αν γνωρίζει πράγματα για τη Λάρισα; Φρόντισε να τα μάθει από πρώτο χέρι και συγκεκριμένα από τον Λαρισαίο συμπαίκτη του πέρσι στον Απόλλωνα Πατρών, τον Γιώργο Τσιάρα ο οποίος του μίλησε για τον Γυμναστικό, την πόλη και τους Λαρισαίους που αγαπάνε το καλό μπάσκετ.

Τέλος, ο Γιώργος γνωρίζεται καλά και με τον νέο του συμπαίκτη που υπέγραψε επίσης, στην ομάδα μας, τον Βασίλη Μουράτο τον οποίο εκτιμάει πολύ και ως χαρακτήρα και ως παίκτη, όπως μας εμπιστεύτηκε.