Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας και ηττήθηκε στο ΔΑΚ του Μεσολογγίου με 66-59 από τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου, έστω και αν αγωνιζόταν χωρίς τον Νέστορα Κόμματο κατάφερε να είναι μέσα στο παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του και ουσιαστικά «πλήρωσε» το κακό της τρίτο δεκάλεπτο όταν έχασε αρκετά σουτ αλλά και ριμπάουντ και επέτρεψε στους αντιπάλους της να βρουν τον τρόπο για να πάρουν μία διαφορά οκτώ πόντων, που ουσιαστικά την διατήρησαν ως και το τέλος της αναμέτρησης, αν και ο Ερμής στο 4ο δεκάλεπτο προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή του, μειώνοντας ακόμη και στους πέντε πόντους.

Αλλά και εκείνη τη στιγμή, οι παίκτες του Ερμή δεν είχαν ευστοχία στις προσπάθειές τους και δεν κατάφεραν να πιέσουν κι άλλο τους αντιπάλους τους, χάνοντας την αναμέτρηση, αλλά παραμένοντας στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Διαμαντής-Βαρδάλος-Τσακαλογιάννης (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 14-14, 33-33, 54-46, 66-59

Χαρίλαος Τρικούπης (Καλαμπάκος): Τζόρτζεβιτς 22, Παπαδιονυσίου 15, Ντόβας 5 (1), Αδαμόπουλος 4, Ξηρός, Σταυρόπουλος 8 (1), Χατζηκυριακίδης, Δεμερτζής 7, Αντωνάκης 3 (1), Γκάτζιος 2.

Ερμής Αγιάς-Λάρισας (Λίβανος): Τσιαμπαλής, Τσιλούλης 2, Σπυρόπουλος 8, Τζόλος 13 (1), Νταλός 2, Τριανταφύλλου 14 (3), Ζιβάνοβιτς 9, Λάππας 2, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας 9.