Τον δρόμο για την ορεινή Μελιβοία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πήρε το πρωί του Σαββάτου (3/8) η Κ19 της ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» θα φιλοξενηθούν για τις επόμενες 12 ημέρες στον Δημοτικό Ξενώνα της τοπικής κοινότητας και θα προπονούνται στο Δημοτικό γήπεδο.

Μάλιστα, εκεί θα δώσουν και τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Για την ορεινή Μελιβοία όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της αναχώρησε σήμερα Σάββατο η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητού μας, αλλά παλιού γνώριμου, Μίλτου Ζιάκα η ομάδα Κ19 ολοκλήρωσε το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Λάρισα, με εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των αθλητών, καθώς και επιλεκτικές δοκιμές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής, η απόκτηση των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα της Κ19 για τις επόμενες 12 ημέρες θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Ξενώνα της τοπικής κοινότητας της Μελιβοίας του Δήμου Αγιάς και θα προπονείται στο Δημοτικό Γήπεδο Μελιβοίας, στο οποίο γήπεδο θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες προετοιμασίας.

Ο προπονητής κ. Μίλτος Ζιάκας και ο συνεργάτης του κ. Θανάσης Μπαλάτσας στο διάστημα αυτό των 12 ημερών θα εστιάσουν σε θέματα κυρίως τακτικής λειτουργίας, ομογενοποίησης της ομάδος, καθώς επίσης και περαιτέρω βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Στους φιλικούς αγώνες, εάν ο προγραμματισμός της πρώτης ομάδας το επιτρέπει, θα συμμετέχουν και οι επαγγελματίες που η ηλικία τους επιτρέπει τη συμμετοχή τους, έπειτα από συνεννόηση των προπονητικών τιμ των δύο ομάδων.

Με την ευκαιρία αυτή η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας "The Medical Project", τον Ιατρικό Όμιλο Animus και τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα για τη φιλοξενία στο Δημοτικό Ξενώνα της Μελιβοίας».

a-sports.gr