Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Super League και αποφασίστηκε ομόφωνα η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό όλες οι ομάδες υπέγραψαν το έγγραφο που είχε ζητήσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Έτσι, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/3-1/4) θα έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Επίσης, αυτό που αποφασίστηκε ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, να πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη.

Στο Δ.Σ από πλευράς Superleague στο συμβούλιο βρέθηκαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Στράτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη σύσκεψη ο Γιάννης Βρέντζος, ο Σάββας Θεοδωρίδης, o αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Παύλου, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αργύρης Λίβας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς και ο εκπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, Δημήτρης Αγραφιώτης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ στην Super League βρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, Μάκης Γκαγκάτσης ενώ την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Για τον Παναθηναϊκό παρευρέθηκε στον συνεταιρισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης.

Επίσης παρόντες ήταν ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου Μάκης Μπελεβώνης. Επίσης ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Αριστείδης Πιαλόγλου, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο αντιπρόεδρος του Λεβαδειακού, Λάμπρος Μπαλόκας, ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Λαμίας, Σάκης Τσικνής.

Τέλος εκεί ήταν εκπροσωπώντας την ΑΕΛ ο αντιπρόεδρος και Δ/Σ Σωτήρης Μάρκου και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλέξης Κούγιας.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Μαρτίου

(15:00) Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

(17:15) Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

(19:30) Λεβαδειακός – Ολυμπαικός

Κυριακή 1 Απριλίου

(15:00) Πανιώνιος – Ξάνθη

(17:15) Κέρκυρα – Λαμία

(17:15) Απόλλων Σμύρνη – Λάρισα

(19:30) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 2 Απριλίου

(19:30) Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς