Ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης «πλήρωσε» τη βαριά ήττα του Απόλλωνα Λάρισας με 0-7 από την ΑΕΚ για το Κύπελλο, καθώς η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ότι λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Θεοδοσιάδης κατάφερε να οδηγήσει τον Απόλλωνα στην Football League έχοντας 23 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής έφτασε μέχρι την 3η αγωνιστική μετρώντας 2 νίκες και μία ήττα.

Φέτος ο τεχνικός σε επίσημα ματς κατάφερε να μανατζάρει την ομάδα μόνο για το Κύπελλο Ελλάδας μετρώντας νίκη στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Καλλιθέα και την ήττα με την ΑΕΚ, καθώς η Football League ξεκινά την προσεχή Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θεοδοσιάδη. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στην ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει».

Σε δεύτερη ανακοίνωση η ΠΑΕ ζητά συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εμφάνιση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Λαρισαίους φιλάθλους για την αθρόα προσέλευση τους, στο στάδιο Αλκαζάρ για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Παράλληλα θέλει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη για την απαράδεκτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας, που δεν συνάδει ούτε στην φιλοσοφία της διοίκησης, ούτε στους στόχους που έχουμε θέσει.

Να είναι όλοι βέβαιοι ότι έχουμε επίγνωση των καταστάσεων και ότι δεν θα υπάρξει άλλη φορά παρόμοια εμφάνιση.

Γιατί ο Απόλλωνας Λάρισας έχει και ήθος και κύρος και ιστορία που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Εκ της διοικήσεως της

ΠΑΕ ΑΠΟΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ