Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι του Σαββάτου (5:15, NOVA) κόντρα στην Ξάνθη στην ομώνυμη πόλη.

Η ΑΕΛ ταξιδεύει στην Θράκη με τις γνωστές απουσίες και ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει πως η ομάδα δεν έχει περιθώριο απώλειας βαθμών, παρόλο που ο αντίπαλος είναι φορμαρισμένος.

 Στην προπόνηση της Πέμπτης πήραν κανονικά μέρος τόσο ο Ναβάρο, όσο και ο Κόντορ, που είχε αισθανθεί την Τρίτη κάποιες μικροενοχλήσεις.

Για τον ίδιο λόγο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αβραάμ και Ντοντό, χωρίς να υπάρχει κάποια ανησυχία για την κατάστασή τους, ενώ χαλαρά γυμνάστηκαν οι τραυματίες Βαρέλα και Φάρκας. Επίσης, από ίωση ταλαιπωρείται ο Καβουσάκης, ενώ πρόβλημα προέκυψε με τον Μασούρα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη μηνίσκου και απαιτείται αρθροσκόπηση.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 11.30 το πρωί, προκειμένου το απόγευμα να πραγματοποιηθεί προπόνηση σε γήπεδο της περιοχής της Ξάνθης.

Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό. 

Επισημαίνεται πως αναγκαστικά εκτός έμειναν ο τραυματίας Βαρέλα, οι τιμωρημένοι Φατιόν, Φάρκας, καθώς και ο ασθενής Καβουσάκης.