Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της Football League διεξήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε με 4-3 της Καλλιθέας, ενώ οι Αθηναίοι προηγούνταν με 1-3 στο ημίχρονο. Ωστόσο, η ομάδα της Λάρισας έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο β' μέρος και πήρε μία σπουδαία νίκη.

Ένα αποτέλεσμα που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη να πιάσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τη Δόξα Δράμας. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» διατηρήθηκαν στη δέκατη έκτη θέση με 16 βαθμούς και στο -12 από τη ζώνη σωτηρίας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 5' «άγγιξαν» το 0-1, με το σουτ του Μάκο να καταλήγει στο δοκάρι. Ωστόσο στο 18', ο άσος των φιλοξενούμενων ήταν πιο τυχερός και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Παϊτέρη για το 0-1. Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε στο 39', με τον Μαυριά να πιάνει το σουτ μεταξύ κέντρου και περιοχής και να φέρνει το ματς στα... ίσια. Ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα δεν... μάσησε και με δύο γρήγορα γκολ των Ζυγκερίδη (40') και Μάκο (45') έκανε το 1-3.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Απόλλων Λάρισας βγήκε αποφασισμένος για αντίδραση και στο 57' ο Καρακατσάνης μείωσε σε 2-3. Το γκολ έδωσε ώθηση στους παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη οι οποίοι στο 64' ισοφάρισαν σε 3-3. Ο Τσιλούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κανούλας με σουτ με τη μία σκόραρε. Η Καλλιθέα προσπάθησε να συνέλθει, είχε δύο καλές στιγμές με Ταλέντο (75') και Τσατσόπουλο (85') αλλά δεν ευτύχησε να κάνει το 3-4. Και το... πλήρωσε καθώς στο 88' ο Μαυριάς με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-3 ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς τους Δεμερτζή (Πέλλας) και Δημητριάδη (Θράκης).

Κίτρινες: 90+1' Κουρτεσιώτης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (61΄Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76' Λίταινας), Καρακατσάνης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (63' Χοτζάλι), Σμυρλής (15' Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73' Ταμπάκης), Τσατσόπουλος.

Με πληροφορίες από a-sports.gr