Την αγορά της Βραζιλίας προτιμά ο Απόλλων Λάρισας για τη μεταγραφική του ενίσχυση και την Τετάρτη (8/8) ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λούκας Ράμος.
Ο 23χρονος αμυντικός χαφ έπαιζε στην Νοβέμπρο Ζάου, έχει περάσει στο παρελθόν και από τις Παϊσαντού και Γκουαρανί, για να συναντήσει στους Θεσσαλούς τους συμπατριώτες του Λουκάο και Μαρκολίνο, όπως βέβαια και τον Μαρσέλο Τροΐζι στον πάγκο.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ Lucas Ramos De Oliveira.
O Lucas Ramos είναι γεννημένος στις 18/01/1995 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας καί έχει ύψος 1.87 (76 κιλά). Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Paysandu, μετά αγωνίσθηκε στην Guarani πριν καταλήξει στην XV De Novembro Jau ομάδα Β' Εθνικής κατηγορίας στην χώρα του καφέ, όπου μαζί της κατέγραψε 14 συμμετοχές σε πρωτάθλημα 8 ομάδων (στον α' ομιλο).
Έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων στην Λάρισα και διακρίνεται για την δυναμικότητα των κινησεών του, όμως δημιουργεί και παιχνίδι. Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται με υγεία, να συντελέσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League.
Έτσι η βραζιλιάνικη παροικία μεγαλώνει στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού ο Lucas θα έχει κοντά του, εκτός του coach Marcello Troizi και τους ήδη παίκτες της ομάδας μας, Lucao και Marcolino».

a-sports.gr