Ανοιχτή πρόσκληση στους οπαδούς στους παλαιμάχους και στην διοίκηση της Ερασιτεχνικής απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη 4 Μαΐου ο μεγαλομέτοχος της Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα θα  προσκληθούν όλοι οι φορείς του Νομού Λάρισας.
Σχετικά η ανακοίνωση της  ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:
Στην ανοιχτή για τους οπαδούς της ΑΕΛ ενημέρωση, την οποία θα πραγματοποιήσει ο κ. Αλέξης Κούγιας για τα πεπραγμένα και την προοπτική της ΑΕΛ για το μέλλον, στις 4/5/2017 και ώρα 18:00 στη Δημοτική Πινακοθήκη, έχουν προσκληθεί επισήμως όλοι οι φορείς του νομού Λάρισας και σήμερα θα αποσταλούν οι προσκλήσεις.
Σκοπός της ΠΑΕ είναι να παραστούν εκτός των οπαδών και όλοι οι φορείς, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλα τα πολιτικά πρόσωπα.
Όπως είναι γνωστό η ατζέντα της ενημέρωσης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
1.Αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
2. Διοικητικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
3. Οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2016-17.
4. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.
5. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με σωματείο ΑΕΛ.
6. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με Super League.
7. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με Nova.
8. Σχέσεις ΠΑΕ ΑΕΛ με τις λεγόμενες μεγάλες ΠΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος.
9. AEL Radio.
10. Χορηγικό πρόγραμμα ΠΑΕ ΑΕΛ.
11. Βασική και αναπληρωματική έδρα για την ΠΑΕ ΑΕΛ για την σεζόν 2017-18.
Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ να είναι παρόντες και οι δημοσιογράφοι όλων των εκπροσώπων των ΜΜΕ ο ΠΣΑΤ και η τοπική Ένωση Συντακτών εξέδωσαν ανακοίνωση περί του ότι δεν είναι δυνατόν να παραστούν επισήμως, διότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο σε κλειστή συνέντευξη τύπου και όχι σε ανοιχτή ενημέρωση. Βεβαίως οι δημοσιογράφοι είναι ευπρόσδεκτοι να παραστούν καθώς η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.
Προσκλήσεις έχουν αποσταλεί και στο Σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΕΛ αλλά και στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής.