Η δύναμη της έδρας «μίλησε» ξανά για την Αναγέννηση Καρδίτσας, που την Κυριακή (19/12) επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας για την 9η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή και αυτή καρποφόρησε στο 65', με τον Στέφανο Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπενγκόα.

Έτσι, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη πέτυχε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις και με 16 βαθμούς είναι στην 3η θέση.

Οι «κυανόλευκοι», από την πλευρά τους, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τον Θωμά Γράφα, παραμένουν χωρίς τρίποντο και με 2 βαθμούς είναι στη 16η θέση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Λεμάνγκρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90'+3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου του Συνδέσμου Εύβοιας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Πριόνα και Κωνστάντιο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Πλέγας, Γκίνη, Μπραμπίγια, Μπενγκόα, Αθανασιάδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θωμάς Γράφας): Αστράς, Σκούπρας, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Χατζής, Λίταινας, Ζιάκας, Λεμάνγκρ, Βίγια, Παναγιώτου.

a-sports.gr