Δίχως νίκη για άλλη μία αγωνιστική έμεινε ο Απόλλων Λάρισας, παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία στον Ηρόδοτο με 1-1 στο κυριακάτικο (3/2) ματς της 15ης «στροφής» του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.
Ήταν το τέταρτο σερί «Χ» για την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, που με 27 βαθμούς παραμένει στην 3η θέση, όντας όμως στο -11 πια από τον πρωτοπόρο Βόλο.
Για τους νεοφώτιστους ήταν ασφαλώς σημαντικός ο πόντος στη μάχη της παραμονής, μετρώντας συνολικά 16 και στη 12η θέση.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, oι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Ξενοδόχοφ, με τον Λουκάο να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά στο 7' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πολέτο.
Στο 16' ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε το σουτ του Πολέτο εντός περιοχής, ενώ η πρώτη καλή στιγμή του Ηροδότου καταγράφηκε στο 19' με άστοχο σουτ του Μουκίδη.
Στο 24' οι παίκτες του Γιώργου Λυρώνη έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Ηλιάδης σέντραρε από αριστερά και ο Σιαλμάς στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Η ισοφάριση ήρθε στο 38' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαλούση, παράβαση που καταλογίστηκε για ανατροπή του Γκούφα από τον Σκούπρα.
Στο 43' ο Λουκάο έκλεψε την μπάλα από τον Ανδρέου και σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο β' ημίχρονο ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε το σουτ του Πολέτο στο 61', ενώ σταμάτησε με το... κεφάλι και ένα πλασέ του Γκουντρουμπή στο 71'.
Από εκεί και πέρα, κυριάρχησαν τα νεύρα, έλειψαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και προέκυψε το «Χ».
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσέτσιλας του Συνδέσμου Γρεβενών με βοηθούς τον Γούτα του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Τίκα του Συνδέσμου Θεσπρωτίας.
Κίτρινες: 53' Kαμπέρης, 65' Λουκάο, 80' Χατζής - 65' Ξενοδόχοφ, 69' Γιαλούσης, 84' Nύκταρης, 85' Αγγελούδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Κοντοές, Καρατάσιος, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (58' Γκουντρουμπής), Λίταινας (66' Μπραμπίγια), Πολέτο, Λουκάο.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Γιαλούσης, Ανδρέου, Τουγλής (77' Παπαγγελής), Αργκιλέσι, Μουκίδης (32' Μπαρέττας), Νύκταρης, Γκούφας (60' Αγγελούδης), Ηλιάδης, Σιαλμάς.

a-sports.gr