Τελειωμό δεν έχουν οι αντιπαραθέσεις παραγόντων και οργανωμένων φιλάθλων γύρω από την ΑΕΛ, με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω εκδίδοντας ανακοινώσεις και αποστέλλοντας εξώδικα για οτιδήποτε νομίζει ότι τον θίγει.

Οι Monsters με ανακοίνωσή τους προειδοποιούν τον Κούγια ότι δεν θα ανεχτούν άλλες απειλές του και τον προκαλούν αν θίγεται να πάει στη Δικαιοσύνη.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απαντά στους monsters, απειλώντας εκ νέου με μηνύσεις κατά των επικεφαλής του συνδέσμου, ενώ σκληρή απάντηση κατά Κούγια έρχεται και από τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Αντώνη Τσαγκάλη ο οποίος τον κατηγορεί ότι χρησιμοποίησε ακόμα και εμπιστευτικά προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξαν.

Μέσα σε όλα αυτά η ερασιτεχνική ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί επισήμως από την ΠΑΕ και μάλιστα δημοσιοποιεί εξώδικο που έχει σταλεί προς τον μεγαλομέτοχο.

Δείτε με την σειρά τι αναφέρουν.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου MONSTERS «Μετά από την εμπλοκή του ονόματός μας με τις γνωστές τακτικές της σύγχυσης και παραπληροφόρησης, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε και να διευκρινίσουμε οριστικά και αμετάκλητα ότι:

Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του συνδέσμου και αποχής από τους αγώνες πάρθηκε με γενική συνέλευση του κεντρικού συνδέσμου και των παραρτημάτων Τυρνάβου και Αμπελώνα με πλήρη παρουσία του επίσημου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, μια απόφαση που έγινε ΑΠΟΛΥΤΑ δεκτή και σεβαστή από όλα τα μέλη του συνδέσμου ( και όχι μόνο) όπως αποδείχτηκε στην πράξη.

Μετά την απόλυτη δικαίωση από τα γεγονότα που έχουν ακολουθήσει και με το « κάτι σαν ΑΕΛ » να μεγαλώνει συνέχεια την απόσταση, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να παρατείνουμε τόσο την αναστολή λειτουργίας όσο και την αποχή μας.

Ο σύνδεσμος έχει περισσότερα από 50 μέλη εγγεγραμμένα στην Ερασιτεχνική με το διοικητικό του συμβούλιο να συμμετέχει ενεργά στις συνελεύσεις και να τοποθετείται κάθε φορά που είναι 

 Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες δημόσιες απειλές του Κούγια εναντίον μελών μας, απειλώντας οικογένειες και εργασίες και μάλιστα παρουσία διοικητικών της ΠΑΕ. Αν θέλει, μπορεί να προσφύγει στα νόμιμα μέσα, αν συνεχίσει την τακτική του λεκτικού τραμπουκισμού θα φροντίσουμε να προστατεύσουμε τα μέλη μας και αν συμβεί ότιδήποτε υπεύθυνος θα είναι αυτός.

Για να σταματήσει και το παραμύθι με τα φαντάσματα και τις σκιές υπενθυμίζουμε πως πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Γιώργος Γεωργίου, γραμματέας ο Ηλίας Μακρίδης και νομικός εκπρόσωπος ο Τάσος Γιολδάσης. Τώρα μπορείτε άνετα από αύριο να κανιβαλίσετε και επώνυμα στο ραδιόφωνο-ντροπή που η δημοσιογραφική του δεοντολογία επιτρέπει στον καθένα να σπιλώνει συνειδήσεις χωρίς καμιά απόδειξη.

Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν, οι ανακοινώσεις ΠΟΤΕ δεν υπογράφονταν από πρόσωπο ή πρόσωπα.

Monsters

ΛΑΡΙΣΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

“Keep The Faith

ΥΓ. Κι όσον αφορά τα παιδάκια που φοράνε το σήμα της ΑΕΛ θεωρούμε αδιανόητο και ντροπιαστικό να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακά παιχνίδια και να γίνονται έρμαιο στις όποιες διαμάχες.»


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ελάχιστες και μόνον παρατηρήσεις επί της προ ολίγων ωρών ανακοίνωσης των "Monsters".
1. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, σύνδεσμος, συλλογικό υποτίθεται όργανο, ενώ έχει αναγγείλει αναστολή της λειτουργίας του, να... συνεδριάζει και να εκδίδει ανακοινώσεις!
2. Με έκπληξη πληροφoρηθήκαμε ότι πρόεδρος και γεν. γραμματέας των "Monsters" είναι οι κ.κ. Γεωργίου και Μακρίδης, οι οποίοι είχαν προ πολλού ανακοινώσει την αποχώρησή τους. Φαίνεται ότι "ευοδώθηκαν" οι προσπάθειες του κ. Γιολδάση να βρει "διοικητική φόρμουλα". Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τώρα γνωρίζουμε σε ποιους θα απευθυνθούμε για τις τελευταίες ποινικά κολάσιμες "πρωτοβουλίες" του... συνδέσμου.
3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι πλέον βεβαία για την απόλυτη δικαίωση των θέσεών της, καθώς εκτός της οφθαλμοφανούς παραδοχής ότι η "ηγετική" ομάδα των "Μοnsters" και μέλη του δ.σ. της Ερασιτεχνικής είναι τα ίδια πρόσωπα, έγινε ηλίου φαεινότερον, ότι και η συγκεκριμένη ανακοίνωση εγράφη διά χειρών των κ.κ. Νάκα και Γιολδάση.
Ανεξάρτητα ωστόσο απ' όλα αυτά, είμαστε υπερσίγουροι ότι οι πραγματικοί "Μonsters" θα είναι εκεί, δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και κατακλύζοντας την κερκίδα τους, στο πέταλο, θα δώσουν την ενδεδειγμένη απάντηση προς κάθε κατεύθυνση.
4. Τέλος, υποσχόμαστε ότι θα τηρήσουμε στο ακέραιο την εντολή του λαού της ΑΕΛ, που μας δόθηκε στην φετινή "πρώτη" της ομάδας και μετά τα κατάπτυστα συνθήματα και γεγονότα κατά την διάρκεια μάλιστα του αγιασμού και δεν θα επιτρέψουμε επ' ουδενί την "αρειανοποίηση" της "βασίλισσάς" μας, με μεθόδους "super 3", τις οποίες δυστυχώς έχουν αντιγράψει οι εγχώριοι θιασώτες τους. Η ΑΕΛ δεν πρόκειται να γίνει έρμαιο ούτε υποκατάστατο στα χέρια κανενός».

Η ανακοίνωση Τσαγκάλη :  O πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΛ κ. Αντώνης Τσαγκάλης γράφει στην απάντησή του: «Νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω για πρώτη φορά με τους συμπολίτες Λαρισαίους για να ζητήσω συγγνώμη που μια προσωπική επιλογή δημιουργίας φιλικής σχέσης με έναν άνθρωπο λαμπερό, με μεγάλη εμπειρία στα ποδοσφαιρικά πράγματα και εξαίρετο επιστήμονα, με οδήγησε στο να θέσω βορά στους προσωπικούς του δαίμονες τους φίλους μου και συνεργάτες στο Δ.Σ. του Σωματείου της Α.Ε.Λ.

Αυτός ο άνθρωπος, καταρρίπτοντας κάθε έννοια ηθικής και  φιλίας δε δίστασε να χρησιμοποιήσει προσωπικά μου μηνύματα, παρότι του ζήτησα να μην το κάνει, με τα οποία προσπαθούσα εναγωνίως να τον προστατεύσω και να τον συμβουλεύσω για ζητήματα σχέσεων της ΠΑΕ με το Σωματείο και τους οπαδούς, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια.

Πρώτον, επειδή  είμαι ακόμα εν ζωή και όντας έτσι είμαι σίγουρα καλύτερος από τον κ. Κούγια στην ερμηνεία των δικών μου μηνυμάτων, θα του πρότεινα αν δεν τα κατανοεί να μου ζητά να του τα εξηγώ. Στον δε ρυπογόνο συνεργάτη του, να φροντίζει να παίρνει και τη δική μου άποψη για αυτά και όχι να με αποκλείει από το ράδιο της ΠΑΕ όταν τα παρουσιάζει.

Δεύτερον, επειδή για πρώτη φορά σε αυτή την πόλη κάποιος που έρχεται να ζήσει μαζί μας, και να μοιραστεί τα όνειρα και τα πάθη μας, με ενέργειές του δημιουργεί οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα σε ανθρώπους που θεωρεί (αδίκως) ότι τον εχθρεύονται ή ομιλούν δι αυτόν με άσχημο τρόπο, θα ήθελα δηλώσω ότι προσωπικά θα δώσω αγώνα με όλες μου τις δυνάμεις ώστε αυτοί οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους να μην πληγούν περαιτέρω από την προσπάθεια επιβολής της  «pax tromara».

Τελειώνοντας, απευθύνομαι στη φωτεινή πλευρά του μεγαλομετόχου, την οποία είχα τη χαρά να γνωρίσω στην αρχή της σχέσης μας, στον Πρόεδρο, τους Αντιπροέδρους  και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. που είχα την τιμή να συνεργαστούμε και σε όλους τους ενεργούς και μη φιλάθλους της Α.Ε.Λ., και να τους καλέσω σε μια οργανωμένη προσπάθεια συμφιλίωσης για το καλό της ομάδας πριν είναι αργά. Οι πραγματικές προκλήσεις και δυσκολίες τώρα έρχονται, και μακάρι το πρόβλημα της ΠΑΕ να ήταν μόνο το Σωματείο, τότε θα λυνόταν εύκολα.

Όλα αυτά πάντα χωρίς να χάνουμε την ταυτότητα και τον χαρακτήρα μας που αποδεδειγμένα μας έφθασαν να έχουμε ως Α.Ε.Λ. μια μοναδική οντότητα και Ιστορία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι».

Η παραίτηση Βαλιάκου και το εξώδικο κατά Κούγια

Από την ερασιτεχνική ΑΕΛ δημοσιοποιήθηκαν τα παρακάτω:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας μετά από  έκτακτη συνεδρίαση του κατέληξε στα κάτωθι συμπεράσματα – αποφάσεις:

Με αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στο ρόλο που επιτελεί ΔΗΛΩΝΕΙ ότι τις προηγούμενες ημέρες τόσο δημοσίως όσο και ιδιωτικά ήρθε σε επαφή με στελέχη της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., προκειμένου να υπάρξει εξομάλυνση των τεταμένων σχέσεων που είχαν προκληθεί από άστοχες ενέργειες και δηλώσεις του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κ. Αλέξιου Κούγια, και να τερματιστεί η στοχοποίηση στελεχών και μεμονωμένων μελών του Σωματείου και η κακή δημοσιότητα που έπληττε εν γένει το όνομα της Α.Ε.Λ.

Δυστυχώς και με λύπη παρακολουθούμε και διαπιστώνουμε ότι ο μεγαλομέτοχος εμμένει στην αδιάλλακτη στάση του. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλη η πόλη της Λάρισας γνωρίζει τόσο το έργο όσο και το ρόλο που το Αθλητικό μας Σωματείο επιθυμεί να διατελέσει τόσο στις μέρες μας όσο και διαχρονικά, αναπτύσσοντας τόσο τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου ώστε να παράγει τους μελλοντικούς παίκτες της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., όσο και τα υπόλοιπα τμήματα Ομαδικών και Ατομικών Αθλημάτων, διευρύνοντας την ΑΕΛική Ιδέα, όπως επιτάσσεται για ένα Μεγάλο Αθλητικό Σωματείο.

Στη παρούσα φάση μπορούμε να δηλώσουμε περήφανα ότι η Αθλητική Ένωση Λάρισας-Α.Ε.Λ., αποτελεί το Μεγαλύτερο εν λειτουργία Αθλητικό Σωματείο εκτός των δύο Κέντρων: Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. στη φυσική της θέση στην Super League, η Ανδρική Ομάδα μπάσκετ στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική, Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στην Β’ Εθνική, Ομάδες Γυναικείου Μπάσκετ και Ανδρικού Βόλεϊ, τμήμα Στίβου, πάνω από 500 εγγεγραμμένα μέλη, πάνω από 700 αθλητές στις Ακαδημίες μας.

Το Σωματείο, πέραν της λειτουργίας της Ομάδας Ποδοσφαίρου όταν αναγκάστηκε λόγω της Πτώσης της σε Ερασιτεχνική Κατηγορία, δεν μπορεί και δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε θέματα διοίκησής της ΟΜΑΔΑΣ μας, παρά μόνο βοηθητικά και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ όταν του ζητηθεί ή επιτάσσει ο νόμος (π.χ. λειτουργία ομάδων Νέων, φάκελος αδειοδότησης κτλ.). Παράλληλα η ΠΑΕ έχει συγκεκριμένες συμβατικές υποχρεώσεις προς το Σωματείο όπως προκύπτουν εκ του νόμου (π.χ. 10% επί των καθαρών κερδών των εισπράξεων αγώνων).

Τα παραπάνω προϋποθέτουν την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας στα οποία και δε συμβάλλει η προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική στοχοποίηση προσώπων, η απαξίωση της τιμής και της υπόληψής τους. Αυτήν λοιπόν την  πρακτική καταδικάζουμε, και αυτονόητα καταδικάζουμε και τα υβριστικά συνθήματα εναντίον οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας της ΑΕΛ ή συγγενικού του προσώπου, όπως συνέβη στην πρώτη προπόνηση προ ολίγων εβδομάδων.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν όπως είχαμε προαναγγείλει το περιεχόμενο της εξώδικης δήλωσης μας προς τον κ. Αλέξιο Κούγια και τον κ. Ιωάννη Καλογιάννη και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι το Σωματείο μας στο εξής θα αναμένει με τρόπο επίσημο και γραπτό να ενεργήσει σε κάθε αίτημα της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., όπως το αυτό θα πράττει και το ίδιο. Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα νόμιμα ελεγκτικά και μη δικαιώματα μας, είτε ως Σωματείο ή ατομικά ο καθένας εκ των μελών του παρόντος Δ.Σ. προς κάθε έναν από τους εξωδίκως δηλούμενους.

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι το Σωματείο μας ως αθλητική ένωση προσώπων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι ανοιχτό σ΄ όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης της Λάρισας να εγγραφεί και να συμμετάσχει στις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό και να συνεισφέρει στην υποστήριξη των λειτουργούντων τμημάτων ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και στίβου, καθώς και όσων θα λειτουργήσουν στο μέλλον. Τέλος, το ΔΣ του Σωματείου έλαβε την απόφαση στις αμέσως επόμενες ημέρες ο εκπρόσωπος μας στο ΔΣ της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., κ. Γεώργιος Βαλιάκος, να υποβάλλει γραπτώς την παραίτηση του από αυτό, εξαιτίας όλων των προβλημάτων που παρατηρήθηκαν στη λειτουργία και τις σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Το Σωματείο μας φυσικά και θα προτιμούσε οι νεαροί αθλητές των Ακαδημιών μας να μην αποτελούν σε καμία περίπτωση αντικείμενο διαμάχης ή μοχλό πίεσης. Θεωρούμε ότι είναι αυτονόητη η διατήρηση της Παιδικής κερκίδας Αθλητών της ΑΕΛ, καθώς ακόμα κι αν η ομάδα μας δεν αναδείξει επαγγελματίες αθλητές να έχει καταφέρει τουλάχιστον να δημιουργήσει φιλάθλους της ομάδας. Ούτε φυσικά ζήτησε ιδιαίτερη μεταχείριση για την είσοδο των μελών του ΔΣ, τα οποία ex officio εισέρχονται όμοια στις υπόλοιπες ΠΑΕ.

Είμαστε βέβαιοι ότι στο μέλλον οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν, διότι το παρελθόν έχει καταδείξει πως κάθε Α.Ε. προερχόμενη από το Σωματείο της Πόλης μας που ιδρύθηκε το 1964, μεγαλουργεί όταν στο πλευρό της συστρατεύει κάθε ΑΕΛικό φορέα και κάθε φίλαθλο ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δήλωση Εκπροσώπου στο Δ.Σ.

της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ.  κ. Γεωργίου Βαλιάκου

Παρ” ότι η απόσυρσή μου από το ΔΣ της ΠΑΕ αποτελεί απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου την οποία υποχρεούμαι να εκτελέσω, τονίζω ότι συμφωνώ και ο ίδιος προσωπικά. Στα 4 χρόνια που προσφέρω διοικητικά στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ, αλλά και σε όλα τα 36 χρόνια της ζωής μου σε αυτή τη πόλη, τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο και σε κάθε επαγγελματικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμαι όσο και στη προσωπική μου ζωή, μπορεί να έχω διαφωνήσει με πολλούς για πολλά, ακόμη και σε έντονο ύφος, δεν έχει υπάρξει όμως ποτέ κανένας να αφήσει τη παραμικρή υπόνοια περί συμμετοχής σε απόπειρες εκβιασμών και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια ιδιαίτερα όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ (Πρόεδρο κ. Λιόντο, κ. Παλαιοχωρλίδη, κ. Κιούση, κ. Ντελόπουλο, κ. Τάκα, κ. Μάρκου) που στο λίγο χρόνο που συνυπήρξαμε με αντιμετώπισαν ισότιμα και με σεβασμό παρότι ήμουν μη εκτελεστικό εκ του νόμου οριζόμενο μέλος ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο σημαντικότατο έργο τους.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΟΧΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Φίλαθλου Σωματείου, που εδρεύει στη Λάρισα (Μ. Αλεξάνδρου 35) με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

ΚΑΤΑ

Του Αλέξιου Κούγια του Χρήστου, δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών (Λεωφ. Β. Σοφίας 55), ιδιοκτήτη ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΚΕ», ιδιοκτήτριας της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας ΑΕΛ ΠΑΕ.

Του Ιωάννη Δ. Καλογιάννη, δημοσιογράφου, υπεύθυνου Τύπου ΠΑΕ ΑΕΛ, κατοίκου Λάρισας (Βόλου 85)

Σε απάντηση της από 14/6/2016 εξώδικης δήλωσης σας, η οποία δημοσιεύθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Το σωματείο μας από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από εταιρεία συμφερόντων σας, φρόντισε ώστε να συνεργαστεί μαζί σας προς όφελος της πορείας της ΟΜΑΔΑΣ της ΑΕΛ και πανηγύρισε μαζί με όλη την πόλη της Λάρισας την άνοδο αυτής στο πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.

Πλέον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τη δημοσιοποίηση διά του τύπου και την κριτική που ασκείται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΑΕΛ ΡΑΔΙΟ 104,8 και ειδικότερα τον δεύτερο των εξωδίκως δηλούμενων είναι υποχρεωμένο, σεβόμενο το θεσμικό του ρόλο και εκτιμώντας τη σοβαρότητα του περιεχομένου αυτών, να δηλώσει ότι δεν αποδέχεται επ΄ ουδενί τα όσα αναληθή και προδήλως συκοφαντικά αναφέρονται.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τη συνάντηση που αναφέρεται στη δημοσιοποιηθείσα εξώδικη δήλωση σας με μέλη του ΔΣ του σωματείου σας

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ουδέποτε ειπώθηκαν τα όσα ισχυρίζεστε και το περιεχόμενο τους είναι σαφώς αναληθές και πρόδηλα συκοφαντικό και βλάπτει την τιμή και την υπόληψη των πέντε (5) παρόντων μελών του ΔΣ.

Όσον δε αφορά τη χρήση άτυπων ιδιωτικών συνομιλιών που έλαβαν χώρα με πρόδηλο σκοπό τη βελτίωση των σχέσεων και την καλύτερη συνεργασία ΠΑΕ και ερασιτεχνικού σωματείου, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και συγκατάθεση των συνομιλητών, δε συνάδει με την ηθική, που πρέπει αμφότερες πλευρές να μας χαρακτηρίζει και ενδεχομένως παραβιάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Μετά ταύτα επιθυμούμε στο εξής, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την έως τώρα συμπεριφορά σας, αμφότεροι να απέχετε από κάθε ενέργεια που στο μέλλον θα προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μεμονωμένων μελών και του συλλόγου μας γενικότερα και σας ΖΗΤΟΥΜΕ εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας, ο μεν πρώτος υμών να ανακαλέσει με δημόσια έγγραφη δήλωση τα όσα συκοφαντικά ισχυρίστηκε, ο δε δεύτερος να δηλώσει δια του τύπου ότι οι προσωπικές του τοποθετήσεις στην ραδιοφωνική του εκπομπή ήταν αποτέλεσμα κακής ενημέρωσης που έλαβε.

Σε αντίθετη περίπτωση και με το πέρας άπρακτης της ως άνω προθεσμίας, σας δηλώνουμε ότι: α) θα κοινοποιήσουμε την παρούσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προς αποκατάσταση της αλήθειας, β) επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και γ) μετά τη ρήξη των σχέσεων μεταξύ του σωματείου και της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τον εκπρόσωπο μας.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τους εξωδίκως δηλούμενους, καλούμενος να αντιγράψει ολόκληρο το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως.

Λάρισα, 27 Ιουλίου 2016

Για το εξωδίκως Δηλών Σωματείο

 31  0