Η ΑΕΛ άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το προσεχές Σάββατο (16/3) στο «Ζωσιμάδες».
Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, οι «βυσσινί» θέλουν ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν ένα εξίσου αποφασιστικό βήμα προς την παραμονή.
Οι άνθρωποι της Λάρισας αναγνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος καίγεται για βαθμούς και ειδικά στη έδρα του είναι πιο αποτελεσματικός.
Αυτή την στιγμή η μεταξύ τους διαφορά είναι στους τέσσερις βαθμούς υπέρ της ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν ότι αν καταφέρουν να φύγουν από τα Γιάννενα με την ισοπαλία, τότε θα διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά και την ίδια ώρα θα έχουν και την ισοβαθμία υπέρ τους.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας δεν έβγαλε προβλήματα για την τεχνική ηγεσία. Δεδομένη είναι η απουσία του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας έπειτα από απόφαση του Αλέξη Κούγια.
Επίσης για τον προσεχή αγώνα της ΑΕΛ δεν υπολογίζεται και ο Άντονι Φατιόν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Φατιόν έχει συμπληρώσει κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει με τον ΠΑΣ εκτός έδρας.
Τέλος, ο Αντνάν Σεσέροβιτς συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τους Βοιωτούς και θα εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική (14/4).

sportime.gr