Με την πλάτη στον τοίχο μπαίνει η ΑΕΛ στα πλέι άουτ. Ωστόσο, όσο υπάρχουν πιθανότητες είναι υποχρεωμένη να τις εξαντλήσει.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Τζανλούκα Φέστα δήλωσε πως «θα τα καταφέρουμε» και αυτό το λέει διαρκώς και στους παίκτες του. Το πιστεύει πως η ΑΕΛ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στα επτά ματς που απομένουν.

Βάσει του προγράμματος που βγήκε, οι πρώτες δύο αγωνιστικές είναι κομβικές. Οι «βυσσινί» πάνε πρώτα στη Ριζούπολη και στη συνέχεια υποδέχονται τον Παναιτωλικό. Με ένα καλό ξεκίνημα, όλα γίνονται.

Όλον αυτό τον καιρό ο Φέστα κάθεται στο περιθώριο των προπονήσεων και μιλάει σε παίκτες. Πολλές φορές κάνει και τετ α τετ θέλοντας να τους ανεβάσει την ψυχολογία με αυτό τον τρόπο. Θεωρεί πως αυτό είναι το κλειδί για να επιτευχθεί ο στόχος.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (15/3) υπήρξαν πληρωμές για σπίτια και αυτοκίνητα. Η διοίκηση με τον τρόπο της προσπαθεί αυτό το χρονικό διάστημα να δείχνει συνέπεια και ότι είναι κοντά στους παίκτες θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους δώσει έξτρα κίνητρο.

sportime.gr