Εισιτήρια με 1 αλλά και 5 ευρώ εκδόθηκαν από τη Super League για το ματς της ΑΕΛ κόντρα στη Λαμία την επόμενη εβδομάδα στο AEL FC ARENA.
Oι «βυσσινί» κατάφεραν να έχουν στη διάθεσή τους τον αριθμό των 5.500 εισιτηρίων γι’αυτή την αναμέτρηση με τους φιλάθλους να μπορούν να τα προμηθευτούν από την προσεχή Τρίτη (16/10) από τα γραφεία της ομάδας στο κέντρο της πόλης.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως σε περίπτωση προβοκάτσιας από φιλάθλους που θελήσουν να προμηθευτούν εισιτήρια με σκοπό να κάνουν επεισόδια θα χρησιμοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας έτσι ώστε να ελέγχει τον κάτοχο, ενώ αντίστοιχα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ ζήτησε σήμερα από την SUPER LEAGUE να εκδώσει 10.000 εισιτήρια του 1 ευρώ για το παιχνίδι με την Λαμία.
Η SUPER LEAGUE απάντησε ότι μπορούν να εκδοθούν εισιτήρια του 1 ευρώ μόνο για οικογενειακή κερκίδα και σε ποσοστό 10% των ελαχίστων εισιτηρίων της τιμής των 5 ευρώ που αναγράφεται στην οικονομική εγκύκλιο.
Κατόπιν αυτού η ΑΕΛ θα εκδώσει 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Λαμία των 5 ευρώ και μόνο έτσι θα μπορεί να εκδώσει και 500 εισιτήρια οικογενειακής κερκίδας του 1 ευρώ.
Όλα τα εισιτήρια τόσο του 1 ευρώ όσο και των 5 ευρώ θα εκδοθούν για τις θύρες της ανατολικής κερκίδας του AEL FC ARENA θύρες 3 έως 10 και ειδικά του 1 ευρώ, που κατά τον κανονισμό θα είναι μόνο οικογενειακά, θα εκδοθούν στις θέσεις για τις κεντρικές θύρες της ανατολικής θύρας στις θέσεις που δεν έχει διαρκείας.
Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν είτε τα εισιτήρια του 1 ευρώ είτε των 5 ευρώ θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους και τον ΑΜΚΑ τους από την Τρίτη 16/10 και έως το Σάββατο 20/10 μόνο στα γραφεία της ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία (Κύπρου 72, 5ος όροφος), ώστε να καταγράφεται όλη η διαδικασία από τις κάμερες ασφαλείας για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διάθεση προβοκάτσιας από τον οιονδήποτε, δήθεν οπαδό της ΑΕΛ, ο οποίος θα προμηθευτεί αυτά τα φτηνά εισιτήρια για να προκαλέσει επεισόδια και να τιμωρηθεί η ΑΕΛ, τόσο με βαρύτατα πρόστιμα, όσο και με τιμωρία του γηπέδου.
Κάμερες ασφαλείας λειτουργούν ως γνωστόν και στο AEL FC ARENA τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και καταγράφονται τα πάντα, ενώ στην αίθουσα επιχειρήσεων του AEL FC ARENA αστυνομικοί της ασφάλειας Λαρίσης παρακολουθούν κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο.