Ξεκαθαρίζει το ρόστερ της ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν καθώς προχωρούν οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η λύση των συμβολαίων των Βέρτζου και Ζέρη τους οποίους η ΑΕΛ ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Παράλληλα, η ομάδα γνωστοποιεί πως μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τους Κουτσιανικούλη και Κοντοχρήστο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα συμφώνησαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους ο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας Άγγελος Βέρτζος και ο νεαρός Αλέξανδρος Ζέρης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται και τους δύο ότι καλύτερο στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.

Ειδικά για τον Άγγελο Βέρτζο η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν πρόκειται να ξεχάσει το σθένος και την αυταπάρνησή του. Σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε βοήθησε την ιστορική μας ομάδα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να λύσουν τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης και Χρήστος Κοντοχρήστος με τους οποίους η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και αναμένεται μέχρι την Δευτέρα 8/8/16 να έχουν λύσει και αυτοί τα συμβόλαιά τους.