Μέρα μνήμης πρωταθλήματος είναι η σημερινή για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς πριν έξι χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιος Καντώνιας. 
Σε ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρονται τα εξής: «Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια. Το κενό δυσαναπλήρωτο. Ο πρωταθλητής πρόεδρος, ο συνεχιστής του ευρωπαϊκού οράματος της ΑΕΛ, μας θωρεί από 'κει ψηλά, από το "βυσσινί club του παραδείσου". Εμπνέει τις σκέψεις μας και με τις υποθήκες του καθοδηγεί τον ωραίο και τίμιο αγώνα μας για την επανάληψη των ολόχρυσων άθλων της "βασίλισσας του κάμπου".
Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΝΤΩΝΙΑ, του προέδρου που οδήγησε την ομάδα μας στην ποδοσφαιρική κορυφή, κληροδοτώντας μας παράλληλα, αξίες αθλητικές, κοινωνικές, ανθρώπινες, που δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Πρωταθλητή Πρόεδρε, στα χνάρια σου βαδίζουμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα ζεις για πάντα στις σκέψεις και στις καρδιές μας. Θα μας εμπνέεις και θα μας οδηγείς».