Η έξαρση του κορωνοϊού στην Ελλάδα επηρέασε και τον χώρο του ποδοσφαίρου.Το πρωτάθλημα της Super League έχει αναβληθεί πριν ξεκινήσουν τα play off και τα play out.

Μπορεί το μέλλον του πρωταθλήματος να είναι αβέβαιο, αλλά οι άνθρωποι των ομάδων θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και για την επόμενη σεζόν.Μια από τις ομάδες που κοιτάζουν το μέλλον τους είναι η Λάρισα.

Ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει ότι έχει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις που θα ήθελε να τις κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.Μέσα σε αυτές υπάρχουν οι περιπτώσεις των Ουάρντα και Κάτσε. Οι δυο παίκτες αγωνίζονται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Θα παλέψει για Ουάρντα

Αμφότερες είναι δυο δύσκολες περιπτώσεις για την Λάρισα.Ο Ουάρντα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πριν παραχωρηθεί δανεικός.

Αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι που σημαίνει ότι οι πρωταθλητές είναι αυτοί που αποφασίζουν.Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Λάρισας θα κάνουν προσπάθεια για να τον κρατήσουν.

Οι συνθήκες είναι κάπως καλύτερες στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε.Ο Αλβανός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έτσι η Λάρισα θα πρέπει να τα βρει μαζί του.

Ο έμπειρος μέσος είναι μια καλή προσθήκη για πολλές ομάδες της Super League και η απόκτηση του δεν είναι απλή υπόθεση.Ωστόσο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Κάτσε δεν είναι αρνητικός στο να μείνει.

pagenews.gr