Οργή και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ για τα ευτράπελα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ όλα έδειχναν πως το πρωτάθλημα θα γίνει κανονικά, τελικά η αγωνιστική δεν θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα οι παίκτες να προπονούνται χωρίς να ξέρουν πότε θα παίξουν.

Η διοίκηση της ΑΕΛ από την πλευρά της ήταν έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας έτοιμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο τελικά δεν θα γίνει. Έτσι προχώρησε στο να κλείσει δύο φιλικά παιχνίδια το προσεχές Σαββατοκύριακο, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες των «βυσσινί». 

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στο AEL FC ARENA με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας (ούτε η Γ’ Εθνική έχει αγώνες λόγω της διακοπής), στις 2.45 το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή στο ΔΑΚ Κατερίνης η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό στις 3 μμ. Στο μεταξύ, χωρίς απρόοπτα κύλησε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στα Δένδρα την Παρασκευή, καθώς ενσωματώθηκε και ο Λαμπρόπουλος στο ομαδικό πρόγραμμα. Μοναδικός απών ήταν όπως αναμενόταν ο νεαρός Μασούρας, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω κάποιων ενοχλήσεων στο γόνατο.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.