Στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ παραμένει η κυριότητα της έκτασης όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο των Δένδρων, με το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαρίσης να απορρίπτει την αγωγή του Δήμου Τυρνάβου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της "βυσσινί" ΠΑΕ:
1. Η Νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Λαρίσης εξέδωσε την απόφαση του και απέρριψε την αγωγή του Δήμου Τυρνάβου, που ζητούσε να ακυρωθεί η μεταβίβαση της εκτάσεως που η ΑΕΛ έχει τις εγκαταστάσεις του προπονητηρίου της και να επανέλθει η κυριότητα, τόσο της εκτάσεως όσο και των όσων εγκαταστάσεων έχουν ανοικοδομηθεί επ ‘ αυτής, στην κυριότητα του δήμου Τυρνάβου.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η κυριότητα της συγκεκριμένης έκτασης αλλά και όλων των εγκαταστάσεων του προπονητηρίου στα Δένδρα ανήκουν κατά 100% στην εταιρεία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ η οποία έχει και την κυριότητα του 90% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η αξία τόσο της εκτάσεως όσο και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων που έχουν ανοικοδομηθεί στο προπονητήριο των Δένδρων κατά τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς υπερβαίνουν το ποσό του 1.500.000€ και θεωρείται μαζί με τα προπονητικά κέντρα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού ως ένα από τα 5 καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ελλάδος.
2. Επίσκεψη στα Δένδρα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο κ. Αλέξης Κούγιας και θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση και συζήτηση τόσο με το προπονητικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

sdna.gr