Στην ανανέωση των συμβολαίων των Φατιόν και Γκόλια για τρία ακόμη χρόνια προχώρησε η ΑΕΛ με τους "βυσσινί" να τα έχουν βρει σε όλα και με τον Ντέλετιτς.
Οι Άντονι Φατιόν και Νίκος Γκόλιας έχουν υπογράψει μάλιστα τα νέα τους συμβόλαια ενώ με τον Σέρβο υπάρχει συμφωνία σε όλα και οι υπογραφές θα πέσουν τη Δευτέρα.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Για άλλα 3 χρόνια υπέγραψαν νέα συμβόλαια στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο αρχηγός της ομάδας Antoni Fatjon και ο αμυντικός με τις περισσότερες συμμετοχές από τότε που η ΑΕΛ είναι  στην Super League Νίκος Γκόλιας. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμφώνησαν στην πρόταση του κ. Αλέξη Κούγια μέσα σε 5 λεπτά.
Το ραντεβού με τον Milos Deletic δεν έγινε (έχουν συμφωνηθεί τα πάντα), λόγω καθυστέρησης της άφιξης του από την Σερβία, αλλά και των οικογενειακών υποχρεώσεων του κ. Αλέξη Κούγια στην Αθήνα. Το οριστικό ραντεβού θα γίνει την Δευτέρα".
ΑΝΤΟΝΙ ΦΑΤΙΟΝ: "ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ"
Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους και οι δυο παίκτες δήλωσαν χαρούμενοι για την εξέλιξη αυτή με τον Φατιόν να τονίζει: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ.Ευχαριστώ τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται".
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ: "ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ"
Από την πλευρά του ο έμπειρος αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας σημείωσε:
"Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Αλέξη Κούγια για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και εύχομαι φέτος και τα επόμενα χρόνια να πάμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει".

sport24.gr