Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε την Τρίτη η ΑΕΛ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου Μίλος Ντέλετιτς.

Παράλληλα, αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο Ματίας Ντεγκρά, ο οποίος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας, ενώ η ΑΕΛ με νεότερες ανακοινώσεις διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τους Καπετάνο, Παπαστεργιανό και Επστάιν, κάνοντας λόγο για "παιχνίδια μάνατζερ με την ομάδα".

Η ανακοίνωση για τον Ντέλετιτς:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες 15 και πλέον ημερών και με άφιξη στην Ελλάδα του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή Μπάσκο Γιάνκοβιτς, ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η μεταγραφή ενός από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του Σέρβικου ποδοσφαίρου του Μίλος Ντέλετιτς. 

 Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι 22 ετών και έχει ύψος 1,82. Υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του την τελευταία χρονιά αποτέλεσε βασικό στέλεχος με την ομάδα Ράντνικ Σουρντούλιτσα, 1ης κατηγορίας, με την οποία αγωνίστηκε στις θέσεις του περιφερειακού κυνηγού και του επιτελικού μέσου. Ο Μίλος Ντέλετιτς είναι διεθνής με την U20 της Σερβίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον παλαιό ποδοσφαιριστή της Ζλάταν Σπάσιτς, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση κατάφεραν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση τόσο της ομάδος αλλά και το γεγονός ότι τον παίκτη διεκδικούσαν ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ομάδες της Τουρκίας.

Για την αξία του παίκτη αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει το περυσινό παιχνίδι Παρτιζάν-Ράντνικ Σουρντούλιτσα το οποίο έληξε με σκορ 3-2 και ο Ντέλετιτς χρίστηκε σκόρερ.

Ο Μίλος Ντέλετιτς ετέθη υπ' όψιν του κ. Αναστασιάδη αμέσως μετά την πρόσληψή του και ο οποίος ενέκρινε την απόκτησή του με συνοπτικές διαδικασίες. 

Οι αιχμηρές διαψεύσεις για Επστάιν, Καπετάνο και Παπαστεργιανό:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε επαφή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Επστάιν. Χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής κ. Θωμάς Κυπαρίσσης δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν κύριο εν ονόματι Μεϊδάνη, ο οποίος κατοικεί στην Τρίπολη και είναι παλαιός ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, λέγοντάς του ότι είναι στη Λάρισα ο ποδοσφαιριστής Επστάιν, ο οποίος κάθισε για καφέ ταξιδεύοντας για Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στη Γερμανία. Στη συνάντηση εμφανίστηκε ένας ιδιαίτερα ευτραφής κύριος εν ονόματι Τσέλιος (ο γνωστός Τσέλιος του Απόλλωνα Σμύρνης), τον οποίο ο κ. Κυπαρίσσης δεν γνώριζε και μόλις πληροφορήθηκε ποιος είναι δεν κάθισε καθόλου μαζί του. Αυτή είναι η πραγματικότητα και ουδέποτε στην ΠΑΕ ΑΕΛ συζητήθηκε θέμα μεταγραφής του Επστάιν. Καλά θα κάνουν οι managers να αφήσουν την ΑΕΛ έξω από τα παιχνίδια τους γιατί θα διαψεύδονται κατηγορηματικά. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά, δημοσιεύματα κυρίως του Αθηναϊκού Τύπου, περί ενδιαφέροντός της για τους πολύ γνωστούς Έλληνες ποδοσφαιριστές Παπαστεργιανό και Καπετάνο, πρώην ποδοσφαιριστών της Ξάνθης και δεν αντιλαμβάνεται τη σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων.

Οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί από σωρία managers προς την ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά αυτή τη στιγμή, τόσο ο προπονητής κ. Αναστασιάδης όσο και η διοίκηση της ΠΑΕ, έχουμε προτεραιότητα για την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αναστασιάδης, εκτιμούν την ποδοσφαιρική αξία των εν λόγω ποδοσφαιριστών αλλά, ουδέποτε συζητήσαμε με κανέναν το ενδεχόμενο απόκτησής τους αυτή τη δεδομένη στιγμή.