Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε η ΑΕΛ την Κυριακή το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο Τύπου της διοίκησης "η  ΑΕΛ που προσπάθησε να διεκδικήσει ότι μπορούσε από τον πρωταθλητή και με το απόλυτο μέχρι στιγμής ΠΑΟΚ, κατάφερε και έφτασε πολύ κοντά,  όμως ένα διαιτητικό λάθος της το στέρησε.

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα του Βασίλη Πάνου παρατάχθηκε με αμυντικούς  προσανατολισμούς, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι χωρίς  όμως παιχνίδι σκοπιμότητας και καθυστερήσεων.

Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΛ ήταν άψογη και μόνο ορισμένες ατομικές ενέργειες ανησύχησαν την Βλασιάδου χωρίς όμως να την απειλήσουν ουσιαστικά πλην μίας περίπτωσης όπου η επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε απέναντι της χωρίς τελικά να σημαδέψει σωστά.

Όμως ένα διαιτητικό λάθος έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί και να δυσκολέψει πλέον το έργο της  ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα στο 46' του πρώτου ημιχρόνου σε μία φάση από τα αριστερά η μπάλα γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και μετά από διπλή  προσπάθεια η Βλασιάδου νικήθηκε, με την παίκτρια του ΠΑΟΚ όμως να  είναι σε εμφανή θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο πιέζοντας όμως πιο  ψηλά, με τον ΠΑΟΚ πλέον να παίζει με μεγαλύτερη ασφάλεια και να μην  ανεβάζει πολλές παίκτριες στην περιοχή της ΑΕΛ. Έτσι εκτός από  ορισμένες στημένες φάσεις και για τις δύο ομάδες στις οποίες  ανησύχησαν οι δύο τερματοφύλακες χωρίς όμως ουσιώδη απειλή, δεν υπήρξε  η μεγάλη φάση και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Για ακόμα μία φορά η ΑΕΛ φτάνει κοντά σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα όμως  η τύχη της γυρίζει την πλάτη και δεν παίρνει έστω κάποιον βαθμό που  πλέον κάθε βαθμός της είναι πολύτιμος.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος

Ξεκίνησαν: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Σκοτεινιώτη Γ., Σωτηριάδη, Ρήγα,  Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Ογκίτσι, Μούκα, Μίσσια, Σαΐχ
Αλλαγές: Κατσιάνα, Τσιάρα

Προβλημάτισε η διαιτησία της αναμέτρησης από την Πιερία, που ενώ  συνολικά ήταν καλή είχε ορισμένες περίεργες αποφάσεις με αποκορύφωμα  το μη καταλογισμό του γκολ ως οφσάιντ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα το πρωτάθλημα διακόπτεται για δύο  εβδομάδες λόγω Εθνικής ομάδας αλλά και λόγω του κυπέλλου Κορασίδων που  ξεκινάει στις 8/3.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ είναι στις 15/3 στην Χαλκίδα με τις Αβαντίδες."