Φρένο στην προσπάθεια του Απόλλωνα Λάρισας να πλησιάσει την κορυφή έβαλε ο ΑΟΧ Κισσαμικός.
Η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς και στα πρώτα λεπτά είχε την πρώτη της καλή φάση, με το σουτ του Χατζή από καλή θέση να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Παπαδόπουλου.
Με το πέρας της ώρας ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν αυτός, ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ωστόσο οι Θεσσαλοί ήταν αυτοί που σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν.
Στο 33΄ το σουτ του Μπραμπίγια αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε νωρίτερα και για την ακρίβεια στο 21΄ το σουτ του Χατζή. Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι παίκτες του Αριάν Μπελά, το πέτυχαν στο 40΄ χάρη την εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για να κάνει με τον τρόπο αυτό το 0-1.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το υπάρχον σκορ θα ήταν και το τελικό του ημιχρόνου, ο Κάσσος στο 45΄ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 62΄ ο Απόλλων Λάρισας έφτασε κοντά στο να κάνει το 1-2, ο Πολέτο όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στις καθυστερήσεις, με την κεφαλιά του Σάλιακα να περνά λίγο άουτ από το τέρμα των φιλοξενούμενων.

sdna.gr